STOP στο music-dreams.gr από την ΑΕΠΙ

Σύμφωνα με mail και τηλεφωνική επικοινωνία με την ΑΕΠΙ η οποία είναι υπεύθυνη για την προστασία των μουσικών δικαιωμάτων των καλλιτεχνών, το μουσικό μας portal θα πρέπει να πληρώσει υψηλή συνδρομή για να προβάλει με οποιονδήποτε τρόπο οπτικοακουστικό υλικό ή να σταματήσει την προβολή αυτών.Λόγω οικονομικής κρίσης αλλά και αγάπης αυτής της προσπάθειας μας για την μουσική σας ενημέρωση την οποία εμείς επιθυμούμε να είναι ελεύθερη,θα πράξουμε το δεύτερο.
Δεν βγάζουμε
έσοδα από την προσπάθεια αυτή αλλά μόνο αγάπη προς τη μουσική.
Κατηγορηθήκαμε λοιπόν για τα προβαλόμενα βίντεο από το youtube τα οποία ελεύθερα βλέπετε μόνοι σας οποιαδήποτε άλλη στιγμή και τα οποία πολλές φορές έχουν αναρτηθεί από τις ίδιες τις δισκογραφικές ή τους Καλλιτέχνες.
Κατηγορηθήκαμε επίσης για banner διαφημιστικά που είχαν υπερσύνδεση σε κάποιο ραδιόφωνο που πληρώνει ΑΕΠΙ.
Δεν διαφωνούμε με την ΑΕΠΙ όταν κάποιο μέσω λαμβάνει χρηματικά οφέλη,όταν όμως αυτά είναι μηδενικά δεν μπορεί να σου ζητάνε χαράτσι για την δωρεάν διαφήμιση που προσφέρεις με πολύ κόπο.
Η απόφαση του site μας είναι να μην προβάλουμε οποιοδήποτε οπτικοακουστικό υλικό στο εξής από καλλιτέχνες που ανήκουν στη αρμόδια αρχή.
Παρακαλούμε λοιπόν για τα μουσικά σας νέα και άρθρα που μας στέλνετε για προβολή αναφέρετε ρητά πως ο καλλιτέχνης δεν ανήκει στη ΑΕΠΙ ή ότι μας παρέχεται απευθείας η άδεια χρήσης.

Ευχαριστούμε πολύ,
www.music-dreams.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα