Αντίπερα Όχθη & Παράξενοι Ταξιδιώτες Live @ Stage25

ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ + ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ

ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ Live@Stage25

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

 

 

Έναρξη: 11 μ.μ.

Είσοδος: 10€ (με μπύρα ή κρασί).

Δεύτερο ποτό:8€

Μπύρα ή Κρασί 6€

Special 10€.

Φοιτητές: Β’ ποτά έκπτωση 50%

Σχετικά:

 

 

Οι Αντίπερα Όχθη και οι Παράξενοι Ταξιδιώτες μαζί στη σκηνή! Το Stage 25 στο Περιστέρι

θα φιλοξενήσει τα δύο συγκροτήματα, όπου οι φίλοι τους θα μπορέσουν να απολαύσουν τραγούδια δικά τους, αλλά και διασκευές.


ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ: Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2000 στην πόλη της Λαμίας. Αποτελείται από τους Καραγιώργο Δημήτρη, Βουρλοβίτη Ηλία, Πλατανιά Κώστα και Αράπκουλε Νίκο. Σημαντική στιγμή για το συγκρότημα ήταν η συμμετοχή τους το 2002 στη συναυλία των Πυξ Λαξ στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαμίας. Τα μέλη του συγκροτήματος, μετακομίζουν το 2004 στην Αθήνα. Εκεί πραγματοποιούν πολλά live σε γνωστά ροκ στέκια της πρωτεύουσας, όπως ο Σταυρός του Νότου, το Κοοκοο η Αρχιτεκτονική, το Πατατράκ, Το Όνομα του Ρόδου, ο Συρμός, το Blue Cafe κ. ά, καθώς και σε Σχολές και Φεστιβάλ Σχολείων. Σε συνεργασία με τον Δ. Καρρά και τον Β. Καραπέτρο ηχογράφησαν το πρώτο τους cd με τον ομώνυμο τίτλο «Αντίπερα Όχθη», που κυκλοφορεί από το Studio «Πάζλ» και το Μουσικό Ταχυδρομείο και περιέχει 12 τραγούδια δικά τους καθώς και μία διασκευή του τραγουδιού «Ένα πέπλο της σιωπής, θα σκεπάζει σαν Μπαμπούλας την ζωή μας.» των Φ. Πλιάτσικα , Μ. Ξυδούς και Γ. Σπυρόπουλου. Το κομμάτι «Ίσως Αύριο» του cd συμπεριλαμβάνεται επίσης και στη συλλογή Pure rock 2 του ραδιοφωνικού σταθμού Ατλαντίς.
Τα τελευταία 2 χρόνια πραγματοποιούν επίσης, σε συνεργασία με τους τραγουδιστές Δημήτρη Καρρά, Φώτη Ανδρικόπουλο και Μαρία Παπαλεοντίου, παραστάσεις με την ονομασία «Έτσι οι μέρες περνούν».

ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ: Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2002. Τη διετία 2006-2008 συμμετέχουν σε συλλογές του Atlantis PURE ROCK με τα κομμάτια Τώρα αφήνεις και Roses .Επίσης συμμετέχουν σε πολλά φεστιβάλ του σταθμού. Από το 2008 και ύστερα έχουν πραγματοποιήσει πολλά Live σε πολλά rock στέκια. Από τις κορυφαίες στιγμές του συγκροτήματος είναι η σειρά εμφανίσεων του με τον κιθαρίστα-μουσικοσυνθέτη Χριστόφορο Κροκίδη. Τον τελευταίο καιρό βρίσκονται στο στούντιο όπου και ετοιμάζουν την πρωτη τους δισκογραφική δουλεία και παράλληλα συνεχίζουν και πραγματοποιούν εμφανίσεις σε σταθερή βάση . Παίζουν : Μαστρογιάννης Παρης ,Ρούσσος Δημήτρης, Ριζικος Γιάννης ,Ρεντοπουλος Γιώργος ,Πολίτης Αλέξανδρος ,Εύη ShenZhen.

https://www.facebook.com/events/290396917674154/

 

 

Με εκτίμηση

Ειρήνη Τρέσσου (τηλ 6932733386)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα