ΕΥΡΥΔΙΚΗ "ENCORE"@ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ PLUS


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ
Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της τον Οκτώβριο και Νοέμβριο 2011 στον Σταυρό του Νότου plus με την παράσταση ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ…ΜΑΜΑ, η Ευρυδίκη επιστρέφει στον ίδιο φιλόξενο χώρο για λίγες μόνο "encore" εμφανίσεις!
Τα αγαπημένα τραγούδια της Ευρυδίκης που ξεκινούν από το 1991 με τα "ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ", "ΠΥΞΙΔΑ", "ΠΟΣΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ", "ΜΙΣΗΣΕ ΜΕ" κ.α και φτάνουν στο σήμερα και στο "ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ…ΜΑΜΑ", σε συνδυασμό με εξαιρετικές διασκευές από την ελληνική
και ξένη ποπ-ροκ σκηνή και οι υπέροχες συνεργασίες με καινούριους φίλους που έρχονται να μας ταξιδέψουν στο χρόνο με μελωδίες και ιστορίες γεμάτες εικόνες και συναισθήματα, είναι οι λόγοι για ένα δυναμικό "ENCORE" που δεν πρέπει να χάσει κανείς.
Από την Παρασκευή 16 Μαρτίου και για 4 μόνο παραστάσεις!Πρεμιέρα στις 16 Μαρτίου, μαζί με τον Δημήτρη Καρρά και τους Αντίπερα Όχθη.
Ο Δημήτρης Καρράς ανήκει στη νέα γενιά καλλιτεχνών, αλλά έχει ήδη στις αποσκευές του αρκετούς δίσκους και σημαντικές συνεργασίες. Ξεκίνησε το 2000 με το συγκρότημα Παζλ κυκλοφορώντας το «Ο άνθρωπος που δεν γεννήθηκε ποτέ», ενώ συνέχισε με το συγκρότημα Βωξ κυκλοφορώντας τρεις δίσκους, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και το ντουέτο με τον Γιάννη Κότσιρα «Πως λοιπόν να σου μιλήσω». Από το 2008 ξεκινούν οι προσωπικές του κυκλοφορίες «Ντέμο», «Αστιβή», «Φράουλα Γρανίτα», «Οι σχιζοφρενείς δεν χασμουριούνται σχεδόν ποτέ» με αρκετά κομμάτια να ξεχωρίζουν από αυτές και τις συμμετοχές σημαντικών τραγουδιστών (Κώστας Μακεδόνας, Γιάννης Κούτρας, Μανώλης Φάμελος, Πάνος Κατσιμίχας, Νατάσσα Μποφίλιου κα). Έχει χαρίσει τραγούδια σε αξιόλογους καλλιτέχνες (Μάνο Ξυδούς, Ηρώ, Ρόδες, Λεωνίδα Μπαλάφα, Αρετή Κετιμέ κα, καθώς και στην Ευρυδίκη).
Οι Αντίπερα Όχθη δημιουργήθηκαν το 2000 στη Λαμία και αφού μετακόμισαν στην Αθήνα το 2004, σε συνεργασία με τον Δ. Καρρά και τον Β. Καραπέτρο ηχογράφησαν και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τον ομώνυμο τίτλο «ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ». Έχουν ήδη εμφανιστεί στα καλύτερα ροκ στέκια της Αθήνας, ενώ συνεχίζουν τις συναυλίες τους σε Αθήνα και επαρχία, μόνοι τους ή με τον Δημήτρη Καρρά. Σύντομα αναμένεται νέα δισκογραφική τους δουλειά.
Στη σκηνή του Σταυρού του Νότου παρουσιάζουν τα τραγούδια τους, αγαπημένες διασκευές, αλλά και τραγούδια της Ευρυδίκης που οι ίδιοι επέλεξαν να διασκευάσουν.
Επόμενες παραστάσεις:23/3 LEXICON PROJECT30/3 KLEIN MEIN6/4 WHITENOIZ
Είσοδος (με ποτό): 15 ευρώΦιάλη στο τραπέζι 100 ευρώ, β φιάλη 80 ευρώΚρασί 50 ευρώ, β’ φιάλη 40 ευρώΏρα προσέλευσης 22.30
Keywords
Τυχαία Θέματα