Έφυγε η Whitney Houston

Οτι και να πούμε για την Whitney Houston θα είναι λίγο,ίσως η καλύτερη φωνή που ακούστηκε ποτέ,δεν είναι τυχαίο που πολλές τραγουδίστριες την έχουν σαν πρότυπο.Γνωστή για τον εθισμό της στις ναρκωτικές ουσίες κάτι που δεν παραδεχόταν ποτέ.Οπως και να έχει την ευχαριστούμε για τις μουσικές της που μας έχουν ταξιδέψει.

Οι αστυνομικές αρχές ανακοίνωσαν πως η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή στο ξενοδοχείο «Beverly Hilton» στις 15:55 το μεσημέρι του Σαββάτου, τοπική ώρα (01:55 τα

ξημερώματα Κυριακής, ώρα Ελλάδος).΄

Λίγα λόγια

Η Whitney Elizabeth Houston γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου του 1963. Είναι κόρη της Cissy Houston, ξαδέρφη με τις Dionne και Dee Dee Warwick και βαφτιστήρα της μεγάλης Aretha Franklin.Η Αμερικανή τραγουδίστρια έχει υπάρξει επίσης ηθοποιός, παραγωγός και μοντέλο και έχει μπει στα Ρεκόρ Guinness για τον μεγάλο αριθμό βραβείων που έχει λάβει τα οποία ήταν πάνω από 400. Τα πιο σημαντικά αυτών είναι 2 Emmie, 6 Grammy, 30 Billboard και 22 American Music Awards.Τον Ιούλιο του 1992, παντρεύτηκε τον Bobby Brown με τον οποίο απέκτησαν ένα χρόνο αργότερα την κόρη τους Bobbi Kristina. Από το Σεπτέμβρη του 2006 ήταν σε διάσταση ενώ τον Απρίλιο του 2007 βγήκε το διαζύγιο τους με την ίδια να αναλαμβάνει την κηδεμονία της 14χρονης τότε κόρης τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα