Έρχεται το videoclip για το τραγούδι "Princess" του Gregory Style

Τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 8/10 πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του βίντεοκλιπ για το νέο τραγούδι του Gregory Style με τίτλο "Princess".
Το γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα "Athenaum Intercontinental" φιλοξένησε το τεχνικό επιτελείο για τα γυρίσματα του κλιπ, το οποίο θα φέρει τη σκηνοθετική επιμέλεια του γνωστού Μιχαήλ Μαυρομούστακου.
Ο Gregory Style, ο DJ X ONE - στιχουργός του τραγουδιού και η συνστιχουργός Νικολέτα Περάκη, η make-up artist Popi Kappa, ο σκηνοθέτης Μιχαήλ Μαυρομούστακος
και ταλαντούχες ηθοποιοί βρέθηκαν στην μεγάλη και υπερπολυτελή αίθουσα με το πιάνο του ξενοδοχείου και γύρισαν το βιντεοκλιπ σε μια ιδιαίτερα πρόσχαρη ατμόσφαιρα!
Το consept του κλιπ αποτελεί αντικείμενο έμπνευσης απο τη γενική ιδέα που διαπραγματεύεται ο στίχος του κομματιού.. Ένας ερωτευμένος άνδρας είναι διαθέσιμος να κάνει ότι περνάει απο το χέρι του για την μοναδική "πριγκίπισσα" της καρδιάς του, εκλιπαρώντας την προσοχή και ίσως τελικά την αγάπη της. Ο ρομαντισμός μιας εποχής περασμένης που νοσταλγεί "πρίγκιπες" και "πριγκίπισσες" είναι διάχυτος και πρωταγωνιστεί. Κοστούμια μιας χαμένης ρομαντικής εποχής διακοσμούν τους ηθοποιούς οι οποίοι δίνουν τον καλύτερο "πριγκιπικό" τους εαυτό για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Όλοι υπακούουν προσεκτικά στις εντολές του Μιχαήλ Μαυρομούστακου, ο οποίος έχει αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια για το κλιπ. Είναι σίγουρο πως το αποτέλεσμα που θα δείτε στην οθόνη σας, θα σας εντυπωσίασει και θα σας θυμίσει μια χαμένη νοσταλγία.
Σε μια εποχή που οι περισσότερες αξίες έχουν σχεδόν εκφυλιστεί, είναι όμορφο να διαπιστώνεις πως κάποιοι καλλιτέχνες έχουν μέσα τους φυλάξει κάτι απο το αθώο και έντιμο παρελθόν όσον αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις. Ακούστε το τραγούδι και μείνετε συντονισμένοι για το πολυαναμενόμενο βιντεοκλιπ
Keywords
Τυχαία Θέματα