Ευρυδίκη ''Encore'' @ Σταυρός του Νότου



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ
LEXICON PROJECT

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της τον Οκτώβριο και Νοέμβριο 2011στον Σταυρό του Νότου plus με την παράσταση ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ…ΜΑΜΑ, η Ευρυδίκη επιστρέφει στον ίδιο φιλόξενο χώρο για λίγες μόνο "encore" εμφανίσεις!

Τα αγαπημένα τραγούδια της Ευρυδίκης που ξεκινούν από το 1991 με τα "ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ", "ΠΥΞΙΔΑ", "ΠΟΣΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ", "ΜΙΣΗΣΕ ΜΕ" κ.α και φτάνουν στο σήμερα και στο "ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ…ΜΑΜΑ", σε συνδυασμό με εξαιρετικές διασκευές από την ελληνική και ξένη ποπ-ροκ
σκηνή και οι υπέροχες συνεργασίες με καινούριους φίλους που έρχονται να μας ταξιδέψουν στο χρόνο με μελωδίες και ιστορίες γεμάτες εικόνες και συναισθήματα, είναι οι λόγοι για ένα δυναμικό "ENCORE" που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Την Παρασκευή 23 Μαρτίου, καλεσμένοι οι Lexicon Project.

Οι Lexicon Project δημιουργήθηκαν το 2009 και αμέσως άρχισαν τις εμφανίσεις τους σε εναλλακτικούς χώρους στην Αθήνα (Σταυρός του Νότου, Κύτταρο, Οξυγόνο, Αρχιτεκτονική, ΚοοΚοο κ.α.). Ο ήχος τους έχει χαρακτηρίσει το ύφος και την προσωπικότητα της μπάντας. Ένα πέρασμα από την κιθαριστική ποπ της Μ. Βρετανίας μέχρι τη σύγχρονη ποπ-ροκ ελληνική μουσική σκηνή, με μια πολύ προσωπική και ενδιαφέρουσα ερμηνεία.Το 2010 και με την βοήθεια του Βαγγέλη Καραπέτρου, ηχογράφησαν και κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τον ομώνυμο τίτλο "Lexicon Project". Από αυτήν τη δουλειά κομμάτια όπως το "Ταξίδεψε", το "Ας κάνουμε τη νύχτα μέρα" και το "Χειμώνας" ξεχώρισαν στα ραδιόφωνα. Έχουν ήδη καταφέρει να παίξουν μαζί με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως είναι ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Παύλος Παυλίδης, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Δημήτρης Κοργιαλάς κ.α. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά τους, με τίτλο "Δεν είναι ο κόσμος για σένα" ενώ αυτές τις μέρες αναμένεται να κυκλοφορήσει και το νέο τους single "Δεν είναι η θάλασσα φιλί".

Στη σκηνή του Σταυρού του Νότου παρουσιάζουν τα τραγούδια τους, αγαπημένες διασκευές, αλλά και τραγούδια της Ευρυδίκης που οι ίδιοι επέλεξαν να διασκευάσουν.

Επόμενες παραστάσεις:
30/3 KLEIN MEIN
6/4 WHITENOIZ

Είσοδος (με ποτό): 15 ευρώ,
Φιάλη στο τραπέζι 100 ευρώ, β φιάλη 80 ευρώ
Κρασί 50 ευρώ, β’ φιάλη 40 ευρώ
Ώρα προσέλευσης 22.30

Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή & Θαρύπου 37
Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο 210-922.69.75
Keywords
Τυχαία Θέματα