Ευρυδίκη-WhiteNoiz @ Σταυρός του Νότου Plus-Κερδίστε Προσκλήσεις



ΕΥΡΥΔΙΚΗ "ENCORE"@ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ PLUS
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥWHITENOIZ
Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της τον Οκτώβριο και Νοέμβριο 2011στον Σταυρό του Νότου plus με την παράσταση ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ…ΜΑΜΑ, η Ευρυδίκη επιστρέφει στον ίδιο φιλόξενο χώρο για λίγες μόνο "encore" εμφανίσεις!
Τα αγαπημένα τραγούδια της Ευρυδίκης που ξεκινούν από το 1991 με τα "ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ", "ΠΥΞΙΔΑ", "ΠΟΣΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ", "ΜΙΣΗΣΕ ΜΕ" κ.α και φτάνουν στο σήμερα και στο "ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ…ΜΑΜΑ", σε συνδυασμό με εξαιρετικές διασκευές από την ελληνική και ξένη ποπ-ροκ
σκηνή και οι υπέροχες συνεργασίες με καινούριους φίλους που έρχονται να μας ταξιδέψουν στο χρόνο με μελωδίες και ιστορίες γεμάτες εικόνες και συναισθήματα, είναι οι λόγοι για ένα δυναμικό "ENCORE" που δεν πρέπει να χάσει κανείς.
Την Παρασκευή 6 Απριλίου, τελευταία παράσταση με καλεσμένους τους WHITENOIZ.
Οι WhiteNoiz είναι μια νέα Power Pop / Rock / Electro μπάντα, που ήρθε για να κάνει ''θόρυβο''. Ο Ανδρέας Καπάταης στα φωνητικά, ο Γιώργος Κουτσογεωργάκης στις κιθάρες- στα φωνητικά και στο programming και ο Χάρης Γρυπαίος στα drums και στα φωνητικά, ένωσαν τη μεγάλη μουσική εμπειρία τους, το δυναμισμό τους, τη διάθεση για διασκέδαση και δημιούργησαν τους WhiteNoiz.
Αμέσως τους ξεχώρισαν στα Live τους και ανέλαβαν την παραγωγή των κομματιών τους, οι δύο πολύ-πλατινένιοι μουσικοί παραγωγοί Leo Chantzaras και Στράτος Διαμαντής, υπεύθυνοι για τις επιτυχημένες παραγωγές των Σάκη Ρουβά, Έλενας Παπαρίζου, Μιχάλη Χατζηγιάννη, Άννας Βίσση και πολλών άλλων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.
Τώρα βρίσκονται στη διαδικασία ηχογράφησης και επιλογής κομματιών τους και ήδη το κομμάτι τους ‘Raise Your Voice’ βρίσκεται στο τελικό στάδιο παραγωγής και επεξεργασίας στο studio των παραγωγών στη Γερμανία.
Στη σκηνή του Σταυρού του Νότου παρουσιάζουν τα τραγούδια τους, αγαπημένες διασκευές, αλλά και τραγούδια της Ευρυδίκης που οι ίδιοι επέλεξαν να διασκευάσουν.

Είσοδος (με ποτό): 15 ευρώ,Φιάλη στο τραπέζι 100 ευρώ, β φιάλη 80 ευρώΚρασί 50 ευρώ, β’ φιάλη 40 ευρώΏρα προσέλευσης 22.30
Σταυρός του Νότου PlusΦραντζή & Θαρύπου 37Νέος ΚόσμοςΤηλέφωνο 210-922.69.75

Για να κερδίσετε προσκλήσεις στείλτε mail στο [email protected] με θέμα Ευριδίκη και στο κείμενο τα στοιχεία επικοινωνίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα