Οι τυχεροί που θα πάνε Σταυρό του Νότου



Η συμμετοχή σας τεράστια για αυτό το Live αλλά τις 5 διπλές προσκλήσεις κερδίζουν:
Αντωνιάδης ΛευτέρηςΘεοδωρίτση ΣταματούλαΒασιλάκη ΚατερίναΦωτάκης ΓιάννηςΑλεξάνδρα ΚελέκουΚαλή διασκέδαση και μην ξεχάσετε να μας πείτε πως περάσατε.Όσοι δεν κερδίσατε μείνετε στο music-dreams.gr και πάρτε μέρος στις επόμενες κληρώσεις!

ΕΥΡΥΔΙΚΗ"ENCORE"@ ΣΤΑΥΡΟΣΤΟΥ ΝΟΤΟΥ PLUS
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ30 ΜΑΡΤΙΟΥKLEIN MEIN
Μετά τις επιτυχημένεςεμφανίσεις της τον Οκτώβριο
και Νοέμβριο 2011στον Σταυρό του Νότουplus με την παράσταση ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ…ΜΑΜΑ, η Ευρυδίκηεπιστρέφει στον ίδιο φιλόξενο χώρο για λίγες μόνο "encore"εμφανίσεις!
Τα αγαπημένα τραγούδια της Ευρυδίκης που ξεκινούν από το 1991 με τα "ΤΟΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ", "ΠΥΞΙΔΑ", "ΠΟΣΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ","ΜΙΣΗΣΕ ΜΕ" κ.α και φτάνουν στο σήμερα και στο "ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙΑΚΟΜΑ…ΜΑΜΑ", σε συνδυασμό με εξαιρετικές διασκευές από την ελληνικήκαι ξένη ποπ-ροκ σκηνή και οι υπέροχες συνεργασίες με καινούριους φίλους πουέρχονται να μας ταξιδέψουν στο χρόνο με μελωδίες και ιστορίες γεμάτες εικόνεςκαι συναισθήματα, είναι οι λόγοι για ένα δυναμικό "ENCORE" που δενπρέπει να χάσει κανείς.
ΤηνΠαρασκευή 30 Μαρτίου, καλεσμένοι οι Klein Mein.
Οι Klein Mein δημιουργήθηκαν τονΦεβρουάριο του 2010 και αμέσως κατάφεραν να ξεχωρίσουν λόγω της ιδιαιτερότηταςτου ήχου τους αλλά και των μουσικών τους επιλογών. Την ίδια χρονιά αναδείχθηκαννικητές στο 5ο Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών Τραγουδιού Κοζάνης με το τραγούδι τους«Κρίση» το οποίο ήταν και το πρώτο digital single που κυκλοφόρησαν. Τοπρόγραμμά τους περιλαμβάνει εκτός από δικά τους τραγούδια, μεγάλες επιτυχίεςτης disco, pop, ρεμπέτικης και ροκ μουσικής διασκευασμένες σε swing, blues, jazz, λάτιν και reggae ρυθμούς. Έχουν εμφανιστεί στιςμεγαλύτερες σκηνές της Αθήνας αλλά και στην επαρχία κερδίζοντας παντού τιςεντυπώσεις, ενώ έχουν ήδη συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως ο ΧρήστοςΔάντης, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Σοφία Βόσσου, ο Ζακ Στεφάνου, ο ΣπύροςΓραμμένος κ.α. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το δεύτερο single τους «Φονικό», ενώ σύντομα αναμένεται και η πρώτη τους ολοκληρωμένηδισκογραφική δουλειά από την Power Pop Music του Χρήστου Δάντη.
Στη σκηνήτου Σταυρού του Νότου παρουσιάζουν τα τραγούδια τους, αγαπημένες διασκευές,αλλά και τραγούδια της Ευρυδίκης που οι ίδιοι επέλεξαν να διασκευάσουν.
Επόμενες παραστάσεις:
6/4 WHITENOIZ
Είσοδος (μεποτό): 15 ευρώ, Φιάλη στο τραπέζι100 ευρώ, β φιάλη 80 ευρώΚρασί 50ευρώ, β’ φιάλη 40 ευρώΏρα προσέλευσης22.30
Σταυρόςτου Νότου Plus
Φραντζή & Θαρύπου 37
Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο 210-922.69.75
Keywords
Τυχαία Θέματα