«Αδειάζουν» Καρατζαφέρη οι Ρώσοι!

Μετά τα περί προσωπικής επιστολής του Ρώσου προέδρου προς τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, κύκλοι προσκείμενοι στον Βλαντιμίρ Πούτιν υπογραμμίζουν ότι ο ίδιος «δεν θα μπορούσε ποτέ να ταχθεί υπέρ του ενός ή του άλλου ελληνικού κόμματος», εν όψει των εκλογών της 6ης Μαΐου.

«Η ρωσική κυβέρνηση τάσσεται εν γένει υπέρ της στενής συνεργασίας με την Ελλάδα, στηρίζει και σέβεται την ελευθερία επιλογής των Ελλήνων

πολιτών. Ο επικεφαλής της ρωσικής κυβέρνησης και εκλεγμένος πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, δεν θα μπορούσε ποτέ να ταχθεί υπέρ του ενός ή του άλλου ελληνικού κόμματος».

Αυτό δήλωσαν ρωσικοί διπλωματικοί κύκλοι, ερωτηθέντες για τις δηλώσεις του αρχηγού του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, περί επιστολής Πούτιν προς τον ίδιο.

Για το ίδιο θέμα, ο επίσημος εκπρόσωπος της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα, Αντόν Ζάνιν, δήλωσε ότι δεν έχει οποιαδήποτε πληροφορία για παρόμοια επιστολή, επομένως δεν μπορεί ούτε να διαψεύσει ούτε να επιβεβαιώσει την ύπαρξή της.

«Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση παρέλαβα επιστολή του προέδρου Πούτιν, που μου διαβίβασε η πρεσβεία της Ρωσίας» ανεφέρε νωρίτερα ο κ. Καρατζαφέρης και συμπλήρωσε: «Αν και η επιστολή είναι προσωπική, νομίζω ότι αντανακλά το ενδιαφέρον της ομόδοξης Ρωσίας για την πατρίδα μας, γεγονός που το βρίσκω εξαιρετικά ενθαρρυντικό για την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα