Απολογείται η Β.Σταμάτη, απορρίφθηκε το αίτημα εξαίρεσης του ανακριτή

Το δικαστικό συμβούλιο απέρριψε το αίτημα της κ. Βίκυς Σταμάτη για εξαίρεση του ανακριτή και έτσι η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου απολογείται κανονικά.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου -που καλείται να δώσει εξηγήσεις, τόσο για την υπόθεση του ακινήτου στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου όσο

και για χρηματικά ποσά που λάμβανε, πριν παντρευτεί τον Άκη Τσοχατζόπουλο, από τον εξάδελφό του Νίκο Ζήγρα- είχε υποβάλει αίτηση εξαίρεσης με το αιτιολογικό ότι ο ανακριτής μεροληπτεί σε βάρος της αφού, προτού η ίδια απολογηθεί, είχε εκδώσει διάταξη δέσμευσης των περιουσιακών της στοιχείων δείχνοντας έτσι βεβαιότητα (σύμφωνα εμ την πλευρά Σταμάτη) για την διάπραξη των αδικημάτων που της αποδίδονται.

Παραλλήλως, όπως γνωστοποίησε ο Βασίλης Χειρδάρης, δικηγόρος της κυρίας Σταμάτη, η σύζυγος του κ. Τσοχατζόπουλου προσέφυγε το βράδυ της Πέμπτης στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων!

Σύμφωνα με τον κ. Χειρδάρη, με την προσφυγή της η κυρία Σταμάτη υποστήριζε ότι ο ανακριτής Γαβριήλ Μαλλής έχει παραβιάσει το τεκμήριο της αθωότητάς της! Οπως υποστηρίζει ο δικηγόρος της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο ανακριτής έχει ήδη διατυπώσει ρητή και κατηγορηματική θέση ότι η κυρία Σταμάτη έχει διαπράξει το αδίκημα του ξεπλύματος.

Η κυρία Σταμάτη αντιμετώπισε σήμερα και νέο φραστικό επεισόδιο στην οδό Ευελπίδων, όταν μία γυναίκα την επέκρινε σε έντονο ύφος, λέγοντας ότι θα έπρεπε να είναι «πιο σεμνή».

Αντιδρώντας η σύζυγος του κ. Τσοχατζόπουλου ζήτησε από αστυνομικό που βρισκόταν κοντά να κρατήσει τα στοιχεία της γυναίκας.

Νωρίτερα, ελεύθερη χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε μετά την απολογία της στον ανακριτή η δικηγόρος Μαρία Ταλίτα-Τσεκούρα, εκπρόσωπος και διαχειρίστρια της αμερικανικής εταιρείας Nobilis, η οποία αγόρασε το ακίνητο της Διονυσίου Αεροπαγίτου από την εταιρεία Torcaso.

Keywords
Τυχαία Θέματα