Μπαράζ συλλήψεων για κύκλωμα ναρκωτικών στη Χίο

Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης

Άλλα τέσσερα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στη Χίο, συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές. Πρόκειται για έναν 16χρονο και τρεις Έλληνες, ενώ δικογραφία σχηματίσθηκε σε βάρος άλλων δύο Αλβανών, οι οποίοι αναζητούνται.

Δύο από τους συλληφθέντες -και συγκεκριμένα ο 16χρονος και ένας 19χρονος- συνελήφθησαν στη Χίο, καθώς στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας είχε προκύψει η συμμετοχή τους στην

εγκληματική οργάνωση.

Ο τρίτος, 47 ετών, συνελήφθη τη Δευτέρα σε οικία κοντά στις δικαστικές φυλακές της Χίου, όπου διενεργήθηκε αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της αναζήτησης των δύο Αλβανών, οι οποίοι, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, προμήθευαν την οργάνωση με ποσότητες ναρκωτικών ουσιών από περιοχές της Αττικής.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 47χρονος, ενεργώντας κατ’ εντολή 30χρονου συνεργού του από το Μεσολόγγι, είχε μεταβεί ακτοπλοϊκώς στη Χίο από την Αθήνα, με σκοπό να φυγαδεύσει τους παραπάνω δύο αλλοδαπούς.

Έπειτα από κινητοποίηση των αρμόδιων αστυνομικών αρχών, συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης στο Μεσολόγγι και ο 30χρονος.

Keywords
Τυχαία Θέματα