Διάψευση Παπαδημούλη για τα περί Λαλιώτη και Κοτσακά στον ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν θα γίνουμε «πλυντήριο» κανενός» λέει ο υποψήφιος βουλευτής.

Δεν έχουμε σκοπό να γίνουμε «πλυντήριο» κανενός, ξεκαθάρισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, τονίζοντας ότι τα περί προσχωρήσεων στελεχών του ΠΑΣΟΚ στο κόμμα του δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Είναι ψέματα όσα λέγονται για προσχωρήσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ»

ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash και πρόσθεσε: «Ο κ. Λαλιώτης το διέψευσε ο ίδιος και είπε «είμαι και παραμένω στο ΠΑΣΟΚ». Για τον κ. Κοτσακά, που εμφανίζεται ως το δεξί χέρι του κ. Τσίπρα και ο οργανωτικός εγκέφαλος του ΣΥΡΙΖΑ, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι «είμαι συνταξιούχος, ζω στη Χίο, ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές, αλλά δεν έχω καμία οργανωτική ανάμειξη»».

Ο κ. Παπαδημούλης επισήμανε ότι ναι μεν το κόμμα του δεν ζητάει «πιστοποιητικά πολιτικών και κοινωνικών φρονημάτων», αλλά, όπως είπε, «στο ποιοι είναι στην ηγεσία μας, στα ψηφοδέλτιά μας, ποιοι είναι το πρόσωπό μας, η βιτρίνα μας, έχουμε πολύ αυστηρά κριτήρια».

Παράλληλα, εξέφρασε τη δυσφορία του για το γεγονός ότι «όλοι ασχολούνται με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, τις αποχρώσεις στις δηλώσεις των στελεχών του» και κανείς, όπως είπε, δεν ασχολείται με τον ίδιο ή έστω ανάλογο τρόπο με τα «είπα-ξείπα» στη ΝΔ ή «με την ανυπαρξία προγράμματος» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Παρατήρησε ακόμη ότι τα φαινόμενα βίας του τελευταίου διαστήματος είναι ένα σημάδι κρίσης που «φουντώνει», όσο φουντώνουν τα κοινωνικά προβλήματα, η ανεργία και οι ανισότητες.

Σημείωσε τέλος ότι η βία ιστορικά «είναι το γήπεδο της άκρας δεξιάς» και τόνισε ότι οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να φράξουν το δρόμο σε αυτήν την έξαρση της βίας, στο φανατισμό και στο διχασμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα