Εκλογές τον Απρίλιο ανακοίνωσε η κυβέρνηση

«Το έργο της κυβέρνησης τελειώνει το Μάρτιο και οι εκλογές θα γίνουν τον Απρίλιο», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Από τη δήλωση του Παντελή Καψή προκύπτει και η επιβεβαίωση της άποψης πως οι εκλογές θα γίνουν ταχύτατα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ανταλλαγής ομολόγων (PSI) και την υπογραφή του νέου μνημονίου.

Ο

κ. Καψής χαρακτήρισε «ικανοποιητική πλειοψηφία» το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Βουλή, τονίζοντας ότι «ήταν μήνυμα της ισχυρής θέλησης της Ελλάδας να μείνει η χώρα στο ευρώ» και χαρακτήρισε «κολασμένες» τις τρεις επόμενες εβδομάδες.

Αποκάλυψε επίσης ότι ο ανασχηματισμός που αναμένεται εντός των επομένων ωρών ή ημερών θα είναι περιορισμένος και θα αφορά μόνο την αναπλήρωση των κενών θέσεων.

Ερώτημα είναι ωστόσο αν θα καλυφθούν όλες οι θέσεις των παραιτηθέντων υπουργών, αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών ή μόνο οι απολύτως απαραιτήτως όπως για παράδειγμα το πόστο του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων αλλά και ακόμη μία άγνωστη παράμετρος. Δηλαδή, ποια πρόσωπα θα υπουργοποιηθούν και αν θα πρόκειται για τεχνοκράτες ή στελέχη προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ ή τη ΝΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα