Επιστολή Σαμαρά προς τον Μάριο Ντράγκι έδωσαν στη δημοσιότητα οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες»

Επιστολή του Αντώνη Σαμαρά προς τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, από τον Φεβρουάριο του 2012 έδωσε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Στην επιστολή

ο κ. Σαμαράς δεσμεύεται εγγράφως για την πιστή εφαρμογή των όρων του μνημονίου.

«Πότε έλεγε ψέματα ο κ. Σαμαράς; Στον ελληνικό λαό όταν προχθές ανακοίνωνε τα 18 μέτρα ή στον κ. Ντράγκι, όταν του έστελνε στις 15 Φεβρουαρίου 2012, την επιστολή που παραθέτουμε αυτούσια, με φαρδιά – πλατιά την δεσμευτική υπογραφή του; Διότι μνημόνιο και παροχές είναι αντίθετα» αναφέρουν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες».
Τέλος, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κατηγορούν τον κ.Σαμαρά ότι ενώ «μόλις χθες υποσχόταν στον ελληνικό λαό επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και άλλα πολλά αντιμνημονιακά, είναι ο ίδιος που υπέγραψε το μνημόνιο, ο ίδιος που απέστειλε επιστολή υποταγής στη κυρία Μέρκελ, ο ίδιος που έδωσε γη και ύδωρ στον Μάριο Ντράγκι και έγγραφη υπόσχεση πιστής εφαρμογής του Μνημονίου».

Συνεργάτες του κ.Σαμαρά που μίλησαν στον Αθηναϊκό Πρακτορείο τόνισαν ότι η επιστολή είναι γνωστή, έχει δημοσιευθεί από τότε στα μέσα ενημέρωσης και κάνει ρητά λόγο για την ανάγκη τροποποιήσεων στο Μνημόνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα