Έρχεται Ελλάδα η Huffington Post

Μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, σύμφωνα με την Αριάνα Χάφινγκτον

Εγκαινιάστηκε το πρωί της Δευτέρας η γαλλική έκδοση της αμερικανικής ιστοσελίδας Huffington Post, υπό τη διεύθυνση της Αν Σενκλέρ, συζύγου του πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος-Καν.

Η νέα ιστοσελίδα, αποκλειστικά στη γαλλική γλώσσα και σε συνεργασία με τον όμιλο Le Monde,

είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση www.huffingtonpost.fr.

Η Αριάνα Χάφινγκτον ανακοίνωσε ότι έχει επίσης την πρόθεση να δημιουργήσει «μέσα στους τρεις επόμενους μήνες» μια ανάλογη ιστοσελίδα και στη γενέτειρά της, την Ελλάδα.

«Ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να την θέσουμε σε λειτουργία μέσα στους τρεις επόμενους μήνες. Συζητούμε με διάφορους ενδεχόμενους εταίρους» δήλωσε, μιλώντας στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση της γαλλικής εκδοχής της Huffington Post.

Μετά τη Γαλλία, την πρώτη μη αγγλόφωνη χώρα στην οποία θα λειτουργήσει Huffington Post, θα ακολουθήσει το Μάρτιο η Ισπανία σε συνεργασία με την El Pais και στη συνέχεια, τον Απρίλιο, η Ιταλία, σε συνεργασία με τον εκδοτικό όμιλο L’ Espresso, ο οποίος εκδίδει την εφημερίδα La Reppubblica.

Ο ιστότοπος Huffington Post, ο οποίος δημιουργήθηκε το 2005, δημιούργησε για πρώτη φορά τοπικές ιστοσελίδες το 2011, πρώτα στον Καναδά, το Μάιο και μετά στη Βρετανία, τον Ιούλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα