Γ. Παπανδρέου: Δεν είναι ώρα για πισωγυρίσματα

Ψήφισε στο Καλέντζι.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε πισωγυρίσματα, ούτε να παραμείνουμε στάσιμοι. Πρέπει να συνεχίσουμε με συνέπεια, ευθύνη, ελπίδα, πίστη και ειλικρίνεια», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, μετά από την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Καλέντζι.

Ο κ. Παπανδρέου επισήμανε ότι «με πολλή δουλειά, με κόπο και θυσίες του λαού,

με δύσκολες αποφάσεις και σκληρές μάχες και διαπραγματεύσεις στην ΕΕ κατακτήσαμε πολλά. Βάλαμε τις βάσεις για μια Ελλάδα της αυτοδυναμίας, μια Ελλάδα παραγωγική, μια Ελλάδα πιο δίκαιη» και πρόσθεσε ότι τα οράματα δεν χτίζονται με μεγάλα και εύκολα λόγια.

Υπογράμμισε τέλος ότι δεν έχουμε να ζηλέψουμε κανέναν, αρκεί εμείς να πιστέψουμε οτι μπορούμε να φτιάξουμε την Ελλάδα της αξιοπρέπειας και της περηφάνιας, σημειώνοντας ότι εγγύηση γι΄ αυτό το στόχο είναι το ΠΑΣΟΚ.

Το Γιώργο Παπανδρέου συνόδευαν ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος και ο δήμαρχος Ερυμάνθου Θάνος Καρπής.

Έξω από το εκλογικό τμήμα είχαν συγκεντρωθεί κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι χειροκρότησαν τον πρώην πρωθυπουργό μόλις έφθασε, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου συνομίλησε με αρκετούς κατοίκους, τόσο κατά την άφιξή του, όσο και μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα