Για προσπάθεια «πολιτικής αξιοποίησης των θυμάτων της τρομοκρατίας» εγκαλεί την Ντόρα ο ΣΥΡΙΖΑ

Συνέχεια στην αντιπαράθεση των δύο πλευρών με φόντο τη 17Ν

Συνέχεια στην κόντρα με τον ΣΥΡΙΖΑ έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, μετά τις κατηγορίες της κατά στελεχών του πολιτικού σχηματισμού, που, όπως υποστήριξε, «ήταν μάρτυρες υπέρ κατηγορουμένων της 17Ν στο δικαστήριο».

Την Τρίτη, ο εκπρόσωπος Τύπου της Κουμουνδούρου, Πάνος Σκουρλέτης, καταφέρθηκε εναντίον της κυρίας Μπακογιάννη,

τονίζοντας πως η προσπάθειά της να συσχετίσει τον ΣΥΡΙΖΑ με την υπόθεση αυτή, με τρόπο ο οποίος αφήνει να δημιουργηθούν επικίνδυνοι συνειρμοί, συνιστά αήθη πολιτική επίθεση. Πρόσθεσε ότι πριν από δέκα χρόνια, όταν έγινε η δίκη, δεν υπήρχε καν ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στις δηλώσεις της κυρίας Μπακογιάννη αντέδρασε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία επίσης καταφέρεται και κατά της εφημερίδας «Τα Νέα» για πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της υπό τον τίτλο «Ντόρα Μπακογιάννη: Ποιους από τον ΣΥΡΙΖΑ έδειξε για τη 17Ν».

Σε σημερινές της δηλώσεις, η κυρία Μπακογιάννη κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για εξτρεμισμό και αντιφάσεις, ζητώντας να πάρει «καθαρή πολιτική θέση για το φαινόμενο της τρομοκρατίας»: «Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντί για επιθέσεις εναντίον μου επειδή τον καίει η αλήθεια, ας πάρει επιτέλους καθαρή πολιτική θέση για το φαινόμενο της τρομοκρατίας. Να τοποθετηθεί όμως και για τις αμετανόητες λογικές σημαντικών στελεχών του, που υποστηρίζουν ότι «ο Δημήτρης Κουφοντίνας βοήθησε τη Δημοκρατία» και ότι «δεν μετανιώνουν που υπερασπίστηκαν τον Γιωτόπουλο». Στα γεγονότα που παρέθεσα απλώς υπεκφεύγουν. Απαντούν είτε με ύβρεις και συκοφαντίες είτε και… δικαιώνοντας αυτά που είπα. Ισχύει και εδώ ό,τι χαρακτηρίζει και γενικότερα τον ΣΥΡΙΖΑ: εξτρεμισμός και αντιφάσεις».

«Αρνούμαστε να παρακολουθήσουμε το δρόμο της κυρίας Μπακογιάννη, που συνιστά μια προσπάθεια πολιτικής αξιοποίησης των θυμάτων της τρομοκρατίας» απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ. «Η ζώη είναι ιερή και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την αφαιρεί για οποιοδήποτε λόγω από τον οποιοδήποτε» προσθέτει στην ανακοίνωσή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα