Η NEL Lines προειδοποιεί με άμεση διακοπή δρομολογίων

Καταγγέλλει το δημόσιο για οφειλές 8,8 εκατ. ευρώ.

Με διακοπή των δρομολογίων της από σήμερα, 13 Ιουνίου, προειδοποιεί η Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου (NEL Lines), καθώς δεν έχει χρήματα προκειμένου να προμηθευτεί καύσιμα, καταγγέλλοντας παράλληλα το δημόσιο ότι της οφείλει 8,8 εκατομμύρια ευρώ από δρομολόγια που πραγματοποίησε στα νησιά της άγονης γραμμής.

Η ΝΕΛ, σύμφωνα με πληροφορίες,

έστειλε εξώδικο στο υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, ζητώντας τα χρήματά της.

Σε δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής της NEΛ Γιάννης Αβραντίνης, επισημαίνει ότι  οι οφειλές από το υπουργείο Ανάπτυξης προς τη Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου και τη θυγατρική της εταιρεία «Σι-Λίνγκ Φέρρις» από πέρυσι τον Οκτώβριο για την εκτέλεση δρομολογίων άγονων γραμμών, ξεπερνούν τα 8.800.000 ευρώ.

Ο κ. Αβραντίνης επισήμανε ότι η εταιρεία θα προχωρήσει σε επίσχεση υπηρεσιών, η οποία επίδοθηκε με εξώδικο στον υπηρεσιακό υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Γιάννη Στουρνάρα.

Επιπλέον, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τα πλοία της NEΛ από σήμερα Τετάρτη να μην μπορούν να πραγματοποιήσουν τα δρομολόγια άγονων γραμμών, καθώς καμία εταιρεία πετρελαιοειδών δεν δίνει επί πιστώσει καύσιμα, ενώ οι τράπεζες δεν διευκολύνουν τις εταιρείες με νέα δάνεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα