Κ. Μητσοτάκης: Η ψήφος του λαού σφραγίζει το μέλλον δυο τουλάχιστον γενεών

«Μόνο η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να δώσει λύσεις».

Την κρισιμότητα των εκλογών της 17ης Ιουνίου και την ανάγκη σχηματισμού κυβέρνησης από τη ΝΔ επισήμανε ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 9ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Χανίων στη Χαλέπα.

«Δεν πρόκειται για συνήθη εκλογική αναμέτρηση, πρόκειται για μια εκλογή που θα κρίνει την μοίρα της Ελλάδος για πολλά χρόνια. Η ψήφος των Ελλήνων θα σφραγίσει το μέλλον των δύο επομένων ελληνικών

γενεών τουλάχιστον» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Θέλω να ελπίζω ότι ο λαός με σύνεση και ηρεμία θα ψηφίσει σωστά. Χρέος όλων μας είναι να δώσουμε την μάχη μέχρι τέλους, διότι αυτή την ώρα, μόνο η πρωτιά της ΝΔ, δεν διασφαλίζει απλώς λύση σε διάρκεια χρόνου, αλλά προπαντός δίνει αυτό που περισσότερο από κάθε άλλο χρειάζεται ο τόπος, την δυνατότητα να σχηματιστεί κυβέρνηση.

Γιατί το φάσμα της ακυβερνησίας – το έχω δηλώσει επανειλημμένως – είναι αυτό που με τρομάζει περισσότερο , γιατί θα συνοδευτεί από κοινωνική αναταραχή και ποιος ξέρει που θα φτάσει. Με αυτές τις σκέψεις, εύχομαι και ελπίζω ότι την Δευτέρα θα ξημερώσει μια καλύτερη ημέρα» πρόσθεσε ο πρώην πρωθυπουργός.

Keywords
Τυχαία Θέματα