Καταδίωξη με τρεις νεκρούς λαθρομετανάστες στον Έβρο

Τρεις νεκροί και τέσσερις τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος κατά τη διάρκεια καταδίωξης οχήματος που μετέφερε παράνομους μετανάστες στην Αλεξανδρούπολη.

φωτογραφία αρχείου

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άνδρες των αστυνομικών αρχών και του Frontex εντόπισαν στην περιοχή Λυκώφης Έβρου, αυτοκίνητο να παραλαμβάνει έξι λαθρομετανάστες. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν διακριτικά το όχημα

και στη συνέχεια το εγκλώβισαν με δύο οχήματα, ένα του Frontex και ένα της Δίωξης Λαθρομετανάστευσης, επιχειρώντας να το σταματήσουν για έλεγχο.

Στη συνέχεια το αυτοκίνητο με τους παράνομους μετανάστες, εμβόλισε όχημα του Frontex στο οποίο επέβαιναν τρεις αστυνομικοί, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Στη συνέχεια ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε σε παρακείμενη αγροτική έκταση όπου ανεφλέγη.

Κοντά στο αυτοκίνητο βρέθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι έξι μετανάστες (τέσσερις άνδρες και δυο γυναίκες) οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος δυο ανδρών.

Επίσης, μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς από πυροσβέστες εντοπίστηκε στη θέση του οδηγού απανθρακωμένο το πτώμα ενός άντρα ο οποίος εκτιμάται πως είναι ο διακινητής.

Οι σοβαρά τραυματίες μετανάστες (δυο άντρες και δυο γυναίκες), νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Keywords
Τυχαία Θέματα