Κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό

Διαστρέβλωση των θέσεών της καταγγέλλει η Κουμουνδούρου – Ανεύθυνοι και επικίνδυνοι, σχολιάζει ο Γιάννης Μιχελάκης.

Σκληρή απάντηση έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στον εκπρόπωπο της ΝΔ, Γιάννη Μιχελάκη, ο οποίος κατηγόρησε τον πολιτικό σχηματισμό για τις θέσεις του για τη μετανάστευση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα διαστρέβλωση των θέσεων και των προτάσεών του από αυτούς «που με την εμμονή τους στη μνημονιακή πολιτική βυθίζουν στην

ανασφάλεια και την απόγνωση την πλειονότητα των συμπολιτών μας».

Καταλήγοντας, προσθέτει: «Είναι μάταιο να περιμένει κανείς από τη ΝΔ να κατανοήσει τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό, ταυτόχρονα όμως είναι και επικίνδυνος ο ιδιότυπος ανταγωνισμός της με τη Χρυσή Αυγή, που οδηγεί σε τυφλές συγκρούσεις και στην όξυνση των προβλημάτων».

«Τα άκρα δεν δίνουν λύση στα προβλήματα, αλλά δημιουργούν περισσότερους κινδύνους με την ανομία, τη βία, το χάος και το διχασμό» είχε πει νωρίτερα ο εκπρόσωπος της ΝΔ, με αφορμή τα επεισόδια στην Πάτρα, ενώ παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το ίδιο επικίνδυνοι είναι και όσοι, με πρωτοπόρο τον ΣΥΡΙΖΑ, θέλουν την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι για τους λαθρομετανάστες. Είναι ανεύθυνοι και επικίνδυνοι και στο θέμα της ασφάλειας των πολιτών» σημείωσε και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υπόσχεται διεύρυνση της έννοιας του ασύλου και γρήγορη χορήγησή του.

«Είναι τουλάχιστον προκλητικό, σε μια χώρα με περισσότερους από 1.000.000 ανέργους, να υπόσχεται ότι θα μοιράζει επιδόματα ανεργίας σε 1,5 εκατ. λαθρομετανάστες, ώσπου να βρουν δουλειά» πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα