Μετέφερε 8.970 πακέτα λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθη βραδινές ώρες χθες στην Περαία Θεσσαλονίκης, 49χρονος ομογενής, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του Νόμου «Περί Τελωνειακού Κώδικα».

φωτογραφία αρχείου

Ειδικότερα, ο 49χρονος, εντοπίστηκε να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε και έτερο άτομο, στην ανωτέρω περιοχή και σε σήμα αστυνομικών του Α.Τ. Θερμαϊκού για έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σύντομη καταδίωξη, με τη συνδρομή δικυκλιστών αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο ανωτέρω όχημα, αφού ακινητοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι στο χώρο των αποσκευών και στις πίσω θέσεις του, υπήρχαν 8.970 πακέτα τσιγάρων, που δεν έφεραν ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επίσης στην κατοχή του 49χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.317,55 ευρώ, ως προερχόμενα από λαθρεμπορία, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μετέφερε 8 970,metefere 8 970