Σοκαρισμένο εξακολουθεί να είναι το Ρέθυμνο από τη δράση του 47χρονου εκπαιδευτικού

Σοκαρισμένο εξακολουθεί να είναι το Ρέθυμνο από τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις σχετικά με τη δράση του παιδεραστή εκπαιδευτικού, που βγαίνουν σιγά-σιγά στο φως της δημοσιότητας.

Εκατοντάδες είναι τα νέα παιδιά που πέρασαν από τα χέρια του, είτε ως μαθητές στο σχολείο που δίδασκε είτε ως αθλητές σε τοπικές ομάδες μπάσκετ που προπονούσε και δεν μπορούν να πιστέψουν τι κρυβόταν

πίσω από τον κατά τα άλλα αξιαγάπητο δάσκαλό τους.

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε χθες στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφίες του 47χρονου εκπαιδευτικού  πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και προπονητή καλαθοσφαίρισης παιδικών - εφηβικών τμημάτων.

Πρόκειται για τον ΣΕΙΡΑΓΑΚΗ Νικόλαο του Ματθαίου, και της Κλεάνθης, γεν. 29/07/1964 στο Ρέθυμνο, κάτοικος ομοίως Καποδιστρίου 37, εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση τα παραπάνω προσωπικά στοιχεία δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από εισαγγελική διάταξη, για λόγους προστασίας των ανηλίκων και του εν γένει κοινωνικού συνόλου και την πραγμάτωση της αξίας της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Ο 47χρονος εκπαιδευτικός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και παραπέμφθηκε σε τακτικό Ανακριτή.

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Κατά την απολογία του, πάντως, παραδέχθηκε τις πράξεις του, τις οποίες επιχείρησε να δικαιολογήσει ως μια διαδικασία «μύησης» για την ολοκλήρωση των νεαρών. Κατά την «κορύφωση» αυτής της «μύησης» λάμβαναν χώρα ασελγείς πράξεις, τις οποίες ως τώρα ο δράστης αρνείται.

Keywords
Τυχαία Θέματα