«Στείλτε τους Έλληνες στην κόλαση»!

«Σήμερα είναι το τέλος των Ελλήνων», «η καλύτερη στιγμή για να πληρώσετε»,«στείλτε τους Έλληνες στην κόλαση», είναι μερικά μόνο από τα προκλητικά δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου ενόψει του σημερινού ποδοσφαιρικού αγώνα!

«Αντίο Έλληνες! Σήμερα δεν μπορούμε να σας σώσουμε! Έτσι θα γκρεμίσει ο Γιόακιμ Λεβ την άμυνα-μπετόν των Ελλήνων», είναι ο τίτλος της Bild.

Η «Morgenpost» του Αμβούργου βαδίζει στα ίδια χνάρια και στο σημερινό της φύλλο φιλοξενεί πομπώδεις τίτλους για την αποψινή αναμέτρηση της Γερμανίας με την

Ελλάδα.

«Γιόγκι, στείλε τους Έλληνες στο δρόμο για την Hell-as (σ.σ. λογοπαίγνιο με τη λέξη Ελλάς και το «hell», που σημαίνει στα αγγλικά κόλαση)», είναι το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας. Kαι στην μέσα σελίδα στα Αθλητικά.

«Χωρίς έλεος. Οι Θεοί ήταν συχνά με την πλευρά των Ελλήνων αλλά σήμερα στα προημιτελικά εναντίον της Ελλάδος δεν σώζονται ούτε από αυτούς»!

Οι Έλληνες διεθνείς με τη σειρά τους είναι αποφασισμένοι να δώσουν τη δική τους απάντηση σήμερα το βράδυ στο «Arena Γκντανσκ» της Πολωνία…

Keywords
Τυχαία Θέματα