Συμφωνία για ντιμπέιτ Σαμαρά – Τσίπρα, αντιδρά το ΠΑΣΟΚ

Τη διεξαγωγή ενός ντιμπέιτ μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα πρότεινε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης.

Την πρόταση αυτή υποδέχθηκε θετικά ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Μιλώντας στον Βήμα FM, ο Π. Σκουρλέτης τόνισε ότι δεν πρέπει να αποκλειστεί και η παρουσία άλλων πολιτικών δυνάμεων.

Προηγουμένως

σε δηλώσεις του στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό, o κ. Μιχελάκης πρότεινε η τηλεμονομαχία να διεξαχθεί την τελευταία εβδομάδα πριν από τις εκλογές.

Ερωτηθείς για τη στάση της ΝΔ στο ενδεχόμενο διεξαγωγής περισσότερων τηλεμαχιών με αρχηγούς άλλων κομμάτων ο κ. Μιχελάκης παρέπεμψε στη διακομματική.

Το ενδεχόμενο ενός ντιμπέιτ μεταξύ Σαμαρά και Τσίπρα χωρίς την συμμετοχή και των άλλων πολιτικών αρχηγών προκάλεσε την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ:

 «Με έκπληξη ακούσαμε τον κ.Μιχελάκη να προτείνει τηλεοπτικό διάλογο μεταξύ του κ.Σαμαρά και του κ.Τσίπρα. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που προεκλογικά με διάφορα προσχήματα τίναξε στον αέρα το debate μεταξύ των αρχηγών», σημειώσε η εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Φώφη Γεννηματά και πρόσθεσε:

«Η ξαφνική στροφή 180 μοιρών της ΝΔ δείχνει πολλά πράγματα. Και τότε και τώρα ήθελαν να αποφύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι το διάλογο μεταξύ του κ.Βενιζέλου και του κ.Σαμαρά. Εμείς πιστεύουμε στο διάλογο και προτείνουμε τηλεοπτικές συζητήσεις μεταξύ των αρχηγών όλων των κομμάτων για όλα τα κρίσιμα θέματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα