Συνάντηση του Ε. Βενιζέλου με κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Πολύωρη συνάντηση του Ε. Βενιζέλου με στελέχη του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος συναντήθηκε με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή, την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου και τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη.

Ο υπουργός Οικονομικών τους ενημέρωσε για τις απαιτήσεις της τρόικας.

Ότι πρέπει μέχρι την Τετάρτη να έχουμε ψηφίσει το προμνημόνιο και μέχρι τον Ιούνιο να το έχουμε υλοποιήσει. Αλλιώς, μας περιμένει η χρεοκοπία.
Επιπλέον, οι κορυφαίοι του ΠΑΣΟΚ συμφώνησαν, πως θα πρέπει στη Βουλή να παρουσιαστούν ολοκληρωμένα νομοσχέδια και όχι ένα άρθρο και ότι αμέσως μετά το πιο σωστό είναι η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές!

Η συνάντηση των κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της αντιπροεδρίας της κυβέρνησης.
Κατά την αποχώρησή τους, συμμετέχοντες στη σύσκεψη ανέφεραν ότι επρόκειτο για μια συζήτηση υπουργών περί των πολιτικών εξελίξεων, καθώς επίσης και για τα «ενδεχόμενα» στην επικείμενη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.
Ερωτηθέντες σχετικά, διέψευδαν ότι η συνάντηση αφορούσε ή ακόμα και ότι συζητήθηκαν θέματα εσωκομματικού ενδιαφέροντος εν όψει και της αυριανής συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.
Οι υπουργοί που συμμετείχαν στη συνάντηση αποχωρούσαν από τα γραφεία της αντιπροεδρίας με μικρή χρονική διαφορά μεταξύ τους, σταδιακά, με πρώτους τον Χρ. Παπουτσή και την Άννα  Διαμαντοπούλου και στη συνέχεια τον Κ. Σκανδαλίδη.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος αποχώρησε τελευταίος λίγο πριν τον Ευ. Βενιζέλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα