Συνεχίζουν στη ΝΔ Βορίδης και Άδωνις

Στη ΝΔ θα συνεχίσουν την πολιτική τους καριέρα οι πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ, Μάκης Βορίδης και ‘Αδωνις Γεωργιάδης.  Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν πιθανότατα σήμερα, Παρασκευή, από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ζητήσει από τους δύο να παραιτηθούν από τη βουλευτικό τους αξίωμα (να πάνε δηλαδή

οι δύο έδρες σε επιλαχόντες του ΛΑΟΣ).

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στις ερχόμενες εκλογές ο Μάκης Βορίδης θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στο υπόλοιπο Αττικής και ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης στη Β’ Αθηνών.

Τους δύο βουλευτές, που υπερψήφισαν το νέο μνημόνιο, έθεσε την περασμένη Κυριακή εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΛΑΟΣ ο πρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Τις προηγούμενες μέρες μάλιστα, το ΛΑΟΣ άσκησε πίεση στον κ. Γεωργιάδη, προκειμένου να επιστρέψει την έδρα του, παραιτούμενος από το βουλευτικό αξίωμα, ενώ ανοιχτό είχε αφήσει,  με δήλωσή του την Πέμπτη, το ενδεχόμενο επιστροφής του κ. Γεωργιάδη στο ΛΑΟΣ ο πρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Καρατζαφέρης, εάν επέστρεφε την έδρα του.

«Άκουσα τον κ. Γεωργιάδη να λέει ότι θα επιστρέψει την έδρα στο ΛΑΟΣ» είπε ο κ. Καρατζαφέρης και πρόσθεσε: «Εάν συμβεί αυτό, τότε θα ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη».

Keywords
Τυχαία Θέματα