Τάκης Αντωνακόπουλος: «Παραιτούμαι, ακολουθήστε με!»

Μοχλός πίεσης από τον βουλευτή Ηλείας του ΠΑΣΟΚ για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής του.

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, αν δεν δοθούν οριστικές και θετικές απαντήσεις για τα προβλήματα της περιοχής, εξέφρασε σε συνέντευξη Τύπου ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ, Τάκης Αντωνακόπουλος.

Παράλληλα, κάλεσε τόσο τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, Χαράλαμπο Καφύρα, που είχε θέσει αντίστοιχο θέμα για την Ολυμπία

Οδό, να προχωρήσει στην κίνησή του αυτή, ενώ προέτρεψε βουλευτές και δημάρχους να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο ως μέσο πίεσης προς την «αθηνοκεντρική» εξουσία. Μέσα σε όλα, άφησε και αιχμές για άλλους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο νομό για τον τρόπο πολιτικής και δράσης τους.

Ο κ. Αντωνακόπουλος επιβεβαίωσε την αλλαγή πλεύσης του με το πρώτο μέτρο πίεσης, που είναι να μην ψηφίζει στη Βουλή, όπως έκανε με τον προϋπολογισμό του 2012, που δεν είχε κωδικό για τα χρήματα του «Ταμείου Μολυβιάτη» για την Ηλεία και τόνισε πως και η ανεξαρτητοποίηση είναι μια πράξη αντίδρασης στα όσα συμβαίνουν ή, καλύτερα, δεν συμβαίνουν στο νομό, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτό.

Ο κ. Αντωνακόπουλος δεν έκρυψε σε καμία περίπτωση την απογοήτευσή του για την κατάσταση που επικρατεί, υπογράμμισε πως «δεν μπορούμε να παριστάνουμε τους βουλευτές και να μην γίνεται τίποτα στον τόπο μας» και έσπευσε να «αποσυνδέσει» τις κινήσεις του αυτές από τα όσα συμβαίνουν στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα