Τον έπιασαν με 300 κιλά χασίς!

Στους Αγίους Πάντες Φιλιατών Θεσπρωτίας.

Ένας 24χρονος Έλληνας συνελήφθη στους Αγίους Πάντες Φιλιατών Θεσπρωτίας, για εισαγωγή στην ελληνική επικράτεια και εμπορία μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης, ενώ αναζητείται αλλοδαπός συνεργός του, ο οποίος συμμετείχε στη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες τα ξημερώματα στους Αγιους Πάντες Φιλιατών Θεσπρωτίας, ένα Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 24χρονος.

Ο συλληφθείς

προσπάθησε να διαφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα και τελικά εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε σε φυγή πεζός, εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι και το κατάφυτο της περιοχής.

Μετά από έρευνες ο δράστης εντοπίστηκε τελικά και συνελήφθη κοντά στο χωριό Αγιος Νικόλαος Φιλιατών.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα του 24χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν στο χώρο της καμπίνας και της καρότσας, 283 δέματα κάνναβης συνολικού βάρους 300.904 γραμμαρίων.

Από την έρευνα προέκυψε επίσης ότι το φορτηγό αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο και έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας. Το όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν.

Την προανάκριση της υπόθεσης και τις έρευνες, οι οποίες συνεχίζονται, διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Keywords
Τυχαία Θέματα