Βενιζέλος σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο – Με Παπανδρέου, Ραγκούση, Παπακωνσταντίνου τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ

Συμπεριλήφθηκαν τελικά στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, παρά τις περί του αντιθέτου φήμες που είχαν κυκλοφορήσει, τόσο ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Ραγκούσης, όσο και ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, δημοσιοποιώντας τα ψηφοδέλτια του κόμματος, το απόγευμα της Τετάρτης, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του κ. Ραγκούση στη Β’ Αθηνών και του κ. Παπακωσταντίνου στο Υπόλοιπο Αττικής.

Στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ θα είναι υποψήφιος και ο Παύλος Γερουλάνος στην Α’ Αθήνας, ενώ ο Δημήτρης Ρέππας κατεβαίνει στη Β’ Αθήνας, εγκαταλείποντας για πρώτη φορά την Αρκαδία. Επίσης, ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος θα κατέβει υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη και το νομό Ηρακλείου, ενώ ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και τέως πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Αχαΐα.

Ο κ. Βενιζέλος έστειλε μήνυμα συσπείρωσης εν όψει των εκλογών, ενώ προανήγγειλε λογιστικό έλεγχο στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ από διεθνώς αναγνωρισμένο ελεγκτικό οργανισμό. «Κοιτάμε τους Ελληνες στα μάτια, τους λέμε ότι μαζί αγωνιζόμαστε και θα τα καταφέρουμε, γιατί μπορούμε και στα δύσκολα» ανέφερε κατά την ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.

Υποστήριξε ακόμη ότι το Κίνημα «έχει μεγάλες οργανωτικές δυνατότητες, η παράταξη υπάρχει, η ψυχή της είναι πολύ δυνατή». Και αυτό, όπως είπε, «φάνηκε όχι μόνο στις 18 Μαρτίου, φαίνεται κάθε μέρα, θα φανεί ακόμη πιο έντονα την ημέρα των εκλογών».

Ο πρόεδρος του Κινήματος σημείωσε ακόμη ότι «η εκλογική μάχη είναι εξαιρετικά δύσκολη και εξαιρετικά γοητευτική». «Ιδιαίτερα για το ΠΑΣΟΚ» πρόσθεσε, «είναι η μοναδική ευκαιρία να ξανασυνδεθούμε με τους πολίτες», τους οποίους χαρακτήρισε, μεταξύ άλλων, φοβισμένους, απογοητευμένους και δύσπιστους.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Βενιζέλος επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΝΔ. «Ας αφήσουμε τον κ. Σαμαρά στην άγνοια κινδύνου που τον διακρίνει, ας τον αφήσουμε να αναζητά την αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ» είπε και υπογράμμισε: «Δεν είναι το πρόβλημά μας ο κ. Σαμαράς, αλλά ο τόπος, το έθνος». «Οι Έλληνες αγωνιζόμαστε και θα πετύχουμε γιατί μπορούμε και στα δύσκολα, ιδίως στα δύσκολα» κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα