Eurovision 2024: «Εμείς είμαστε η Eurovision, να πάνε να...» -Επίθεση Bambie Thug σε EBU

Το Bambie Thug επιτέθηκε στην ΕΒU μετά το τέλος του μεγάλου τελικού της Eurovision 2024.

Η εκπρόσωπος της Ιρλανδίας κατέκτησε τελικά την 6η θέση στον διαγωνισμό, ενώ αρχικά οι στοιχηματικές την ήθελαν στη τριάδα.

Μόλις η Eurovision 2024 ολοκληρώθηκε και η Ελβετία με το Nemo κατέκτησε την πρώτη θέση, το Bambie Thug έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, κάνοντας λόγο για άσχημο κλίμα που υπήρχε απέναντί του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μέλος της ισραηλινής αποστολής (ο στυλίστας), παρενοχλούσε τη Μαρίνα Σάττι, το Bambie Thug και το Nemo, φωτογραφίζοντάς

τους συνεχώς, στα παρασκήνια.

Η EBU έχει κάνει διάβημα στο Ισραήλ σχετικά με το θέμα. Το Bambie Thug ισχυρίστηκε ότι ο ισραηλινός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός KAN δεν υπάκουσε στους κανόνες του διαγωνισμού και αυτό είχε τεθεί υπόψη της EBU, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες.

«Λοιπόν τώρα που είμαι ελεύθερο μπορώ να μιλήσω για τα πάντα σωστά; Το KAN, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας, υποκίνησε βία εναντίον μου δύο φορές, τρεις φορές», είπε μετά τον τελικό το βράδυ του Σαββάτου.

«Το αναφέραμε στην EBU, είπαν ότι θα το παρακολουθήσουν. Περίμεναν μέχρι την τελευταία στιγμή, ακόμα δεν έχουμε λάβει δήλωση πίσω. Η EBU επέτρεψε να γίνουμε αποδιοπομπαίοι τράγοι, μας επέτρεψε να είμαστε ο εκπρόσωπος του εαυτού μας για να τον υπερασπιστούμε. Αυτός ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας δεν υπάκουσε τους κανόνες και ελπίζω την επόμενη χρονιά να μην τους επιτραπεί να διαγωνιστούν εξαιτίας αυτού», είπε.

«Να πάνε να γ@@»

Το Bambie Thug ανέφερε: «Eίμαι τόσο περήφανο για το Nemo. Είμαι τόσο περήφανο για όλους μας. Καταφέραμε να μπούμε στη δεκάδα. Παλεύαμε τόσο πολύ για πολλά πράγματα πίσω από τη σκηνή. Ήταν τόσο δύσκολο για όλους μας. Είμαι τόσο περήφανο για μας. Και θέλω να πω πως εμείς είμαστε η Eurovision, δεν είναι η EBU, να πάνε να γ@@, δεν με νοιάζει πια».

Τέλος, πρόσθεσε: «Αυτό που κάνουμε εμείς οι διαγωνιζόμενοι, η κοινότητα που έχουμε δημιουργήσει, η αγάπη, η υποστήριξη που έχουμε μεταξύ μας, αυτό είναι που κάνει τη διαφορά. Ο κόσμος μίλησε. Τα non binary κερδίζουν».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Eurovision 2024, Εμείς, Eurovision, -Επίθεση Bambie Thug, EBU,Eurovision 2024, emeis, Eurovision, -epithesi Bambie Thug, EBU