H Καλομοίρα αποκάλυψε πού βρίσκεται το φόρεμά της από τη συμμετοχή της στη Εurovision το 2008

Τα καλύτερα είπε η Καλομοίρα για την παρουσία της Μαρίνα Σάττι στον β' ημιτελικό της Eurovision 2024, η οποία την έστειλε στον τελικό του Σαββάτου.

«Εύχομαι στη Μαρίνα Σάττι τα καλύτερα», ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια σε δηλώσεις της στην εκπομπή Breakfast STAR, ενώ στη συνέχεια έστειλε ένα μήνυμα στη συνάδελφό της που εκπροσωπεί την Ελλάδα στη Eurovision

2024: «Κορίτσι μου πήγαινε και σπάστα. Να είσαι ο εαυτός σου, μην φοβάσαι τίποτα. Να το διασκεδάσεις. Όλη η Ελλάδα μαζί σου».

Επιπλέον, η Καλομοίρα σημείωσε ότι της άρεσε και η σκηνική παρουσία του ελληνικού τραγουδιού: «Είναι Φωκάς Ευαγγελινός, τα κάνει όλα τέλεια. Είδα λίγο μαντήλι, μου άρεσε».

«Είμαι έτοιμη να παρουσιάσω τη Eurovision»

Παράλληλα, η Καλομοίρα ρωτήθηκε πώς θα της φαινόταν να γίνει ο διαγωνισμός της Eurovision του χρόνου στην Ελλάδα, με την ίδια να είναι θετική ακόμη και να την παρουσιάσει. «Θα ήταν καταπληκτική ιδέα η Eurovision στην Ελλάδα. Είμαι έτοιμη να την παρουσιάσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, σχολίασε και την εκπρόσωπο της Κύπρου, Silia Kapsis: «Είναι πολύ φρέσκο κορίτσι και έχει ωραία φωνή».

«Ένα φρέσκο κορίτσι που ξέρει να χορεύει ωραία, έχει ωραία φωνή και πιστεύω πως η Κύπρος έχει βρει έναν συνδυασμό που τον θέλουν. Θέλουμε το ποπ, θέλουμε το τραγούδι έτσι, θέλουμε καθαρή εικόνα και εμένα μου αρέσει γιατί είναι πολύ ποπ», είπε χαρακτηριστικά η Καλομοίρα.

Πού βρίσκεται το φόρεμα από τη συμμετοχή της Καλομοίρας στη Eurovision το 2008

Σε ερώτηση για το πού είναι σήμερα το φόρεμα που η ίδια φορούσε το 2008, η Καλομοίρα αποκάλυψε: "Το φόρεμα που φορούσα στη Eurovision το έχει ο φίλος μου ο Σεγρεδάκης. Το έχει και δε θέλει να μου το δώσει, αλλά δε πειράζει, κράτα το αγόρι μου. Έχει και το φυλαχτό. Τουλάχιστον δώσε μου το φυλαχτό. Εντάξει, κράτα και το φυλαχτό αν το χρειάζεσαι, να είσαι καλά».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα