Maestro: Νέο απόσπασμα από τον β' κύκλο -«Πόσο βαθιά μπορείς να θάψεις ένα έγκλημα;»

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της δεύτερης σεζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Maestro», με την παραγωγή να δίνει στη δημοσιότητα μέσω Instagram ένα απόσπασμα από τον δεύτερο κύκλο.

Το «Maestro» επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στις 16 Μαΐου, και θα προβληθεί ταυτόχρονα στο Mega, αλλά και σε όλο τον κόσμο, μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

Η δεύτερη σεζόναποτελείται από 6 επεισόδια, ενώ η σειρά θα ολοκληρωθεί στην τρίτη σεζόν της, τεσσάρωνεπεισοδίων, που αναμένεται να μεταδοθεί το φθινόπωρο του 2024.

Maestro: Το «teaser» της δεύτερης σεζόν που δόθηκε στηδημοσιότητα

Στο σχετικόβίντεο από τον δεύτερο κύκλο που «ανέβηκε» στον επίσημο λογαριασμό της σειράςστο Instagram, ο «Σπύρος», τονοποίο υποδύεται ο Γιώργος Μπένος, καταγράφεται να κρύβει μέσα σε έναν λάκκο πουέχει σκάψει ένα όπλο, ενώ ακούγονται οι φωνές των ηρώων.

«Πόσο βαθιά μπορείς να θάψεις έναν έγκλημα;», σημειώνεται στη λεζάντα της σχετικής ανάρτησης, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα, το Mega είχε κυκλοφορήσει και backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της σειράς.

Στη δημοσιότητα έχει δοθεί και το trailer του δεύτερου κύκλου του «Maestro», όπου καταγράφεται το πώς επηρεάστηκαν οι σχέσεις των πρωταγωνιστών από το κοινό τους μυστικό.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα