Survivor: Ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο [βίντεο]

Βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο ετοιμάζει ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος θα εμφανιστεί στο καθιερωμένο πάρτι της ένωσης στο Survivor, με τον Γιώργο Λιανό να κάνει τη σχετική αποκάλυψη το βράδυ της Τετάρτης, 10/04.

«Θα έρθει η ώρα,λοιπόν -μετά από αρκετές πρόβες και vocal coaches που θαέρθουν από την Αθήνα για να σας εκπαιδεύσουν-, να μας ερμηνεύσετε μεγάλεςεπιτυχίες, να μας διασκεδάσετε. Φυσικά θα υπάρχει άγχος γιατί θα πρέπει

νακριθείτε κιόλας, θα πάρετε βαθμολογία, και μία καλή βαθμολογία μπορεί να σας ξαναφέρειστο νησί. Θα έχουμε και τους καλεσμένους μας, τον Τάκη Καραγκούνια, τον ΜάριοΠριάμο Ιωαννίδη και τη Ρία Κολοβού, που κέρδισε στον περσινό διαγωνισμό. Θαείναι εδώ τα παιδιά και θα μας πούνε και αυτά κάποια τραγουδάκια, εκτόςσυναγωνισμού», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης.

Ενθουσιασμένη ηΔαλάκα με την επερχόμενη εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στο πάρτι της ένωσης

«Όταν λήξει αυτότο μεγάλο γλέντι, και βγάλουμε και τον νικητή ή τη νικήτρια του διαγωνισμού πουθα έρθει εδώ πάλι του χρόνου, θα έχουμε και κάποιους ανθρώπους που θα έρθουναπό την Αθήνα να σας τραγουδήσουν, να σας διασκεδάσουν, να νιώσετε καλά με τηνπαρουσία τους, και είμαι σίγουρος ότι θα σας χαροποιήσουν. Στο φετινό πάρτι τηςένωσης, λοιπόν, θα έρθει ένας καλλιτέχνης, άνδρας, ο οποίος έχει μεγάλορεπερτόριο, και έχει πάρει πάρα πολλά μπράβο και στην Ελλάδα, αλλά και στοεξωτερικό. Θα έρθει ένας τραγουδιστής - performer», συνέχισε ο Γιώργος Λιανός με αρκετούς παίκτες ναμαντεύουν πως πρόκειται για τον Σάκη Ρουβά και τον ίδιο να το επιβεβαιώνει.

«Μόνο αυτός θα μπορούσε να έρθει! Ο Σάκης Ρουβάς, λοιπόν, θα έρθει στο πάρτι της ένωσης του Survivor», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός, με την Κατερίνα Δαλάκα να εκφράζει τον ενθουσιασμό της, δηλώνοντας «Ρουβίτσα».

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Σάκης Ρουβάς θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο, αφού ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε γίνει... survivor για ένα βράδυ πίσω στο 2017, σε μια εμφάνιση -έκπληξη για Μαχητές και Διάσημους.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, Σάκης Ρουβάς, Άγιο Δομίνικο [βίντεο],Survivor, sakis rouvas, agio dominiko [vinteo]