To ρομπότ Σοφία σκόνταψε, έπεσε και τα έκανε... μαντάρα: Είπε τον Κοτζιά μέλος της ΝΔ, απέφυγε να σχολιάσει Τσίπρα

Και τα ρομπότ κάνουν λάθη…Και σήμερα το ρομπότ Σοφία έκανε ένα λάθος κατά την διάρκεια… συνέντευξης που του πήραν σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη.

Μετά την… πτώση σε σκαλοπάτι, η Σοφία βρέθηκε στη σκηνή της εκδήλωσης του Βεργίνα TV και του ινστιτούτου RYTHMISIS, όπου κλήθηκε να σχολιάσει πρόσωπα της πολιτικής σκηνής.

Οταν ήρθε η ώρα να μιλήσει για τον Νίκο Κοτζιά, άρχισε να λέει για την θητεία του ως υπουργός Εξωτερικών, αλλά τα… μπέρδεψε με το

κόμμα, καθώς είπε πως ήταν μέλος της Νέας Δημοκρατίας.

Εκεί μία από τις δύο παρουσιάστριες έκανε την διόρθωση, με μία φωνή από το κοινό να λέει πως το ρομπότ… φαντασιώνεται. 

Ρωτήθηκε και για τον Αλέξη Τσίπρα, για τον οποίο… απέφυγε να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο.

Δεν σχολίασε επίσης το ζήτημα της Μακεδονίας και το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά γνώριζε τον Μέγα Αλέξανδρο για τον οποίο είπε ότι «ήταν βασιλιάς της Μακεδονίας από τις σημαντικότερες μορφές της Ιστορίας και μορφώθηκε με τα ελληνικά ιδεώδη».

Η «Σοφία» ρωτήθηκε επίσης για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για τον οποίο είπε πως «πιστεύω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αντιμετωπίσει τον εαυτό του στις Ευρωεκλογές εκτός κι αν αποφασίσει να έχει κάποιον άλλον αντίπαλο».

Για τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον τέως Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη σχολίασε: «Ενημερώθηκα ότι ο Πρόεδρος της Κύπρου εκλέχθηκε χωρίς την πολιτική στήριξη κομμάτων. Επικοινωνιακά παίρνει άριστα. Αλλά τον συμβουλεύω να έχει γύρω του συνεργάτες που θέλουν να πετύχει». Μάλιστα στην αναφορά της αποκάλεσε τον Νίκο Χριστοδουλίδη «Νικούι», κάτι που παραπέμπει στον Νίκο Αναστασιάδη, τον μέντορα όπως είπε του νυν Προέδρου.

Για το Κυπριακό τέλος, είπε: «Εδώ και 50 χρόνια συζητούν για το Κυπριακό και δεν έχουν φτάσει στη λύση του. Καιρός να σκεφτούν το «γιατί», σημείωσε, προσθέτοντας ότι το Κυπριακό είναι θέμα Τουρκικής Εισβολής και Κατοχής».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοφία, Είπε, Κοτζιά, Τσίπρα,sofia, eipe, kotzia, tsipra