Ακάθεκτος ο Τσιτσιπάς, 8 στα 8 στην χωμάτινη σεζόν, πέρασε στα προημιτελικά της Βαρκελώνης [βίντεο]

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει πάρει φόρα και κατατροπώνει τον ένα αντίπαλο μετά τον άλλο.

Κέρδισε σήμερα στην Βαρκελώνη και τον Ισπανό Ρομπέρτο Καρμπάλες Μπαένα με 2-0 σετ (7-5, 6-2) και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Διατήρησε το αήττητό του στην χωμάτινη σεζόν όπου μετρά 8 στα 8 πλέον και αύριο (19/4) κόντρα στον Φακούντο Ντίαζ Ακόστα από την Αργεντινή (γύρω στις 17:30 ώρα Ελλάδος ο αγώνας), είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να περάσει στην 4αδα.

Έκανε και σήμερα πολύ καλό παιχνίδι ο Έλληνας τενίστας,απέναντι

σε έναν μαχητικό παίκτη. Στο 1ο σετ ο Ισπανός έκανε και πρώτος το break, ενώ είχε σβήσει νωρίτερα 4 break points, για να προηγηθεί με 3-2. Αμέσως απάντησε ο Τσιτσιπάς, που ισοφάρισε σε 3-3 και δεν έχασε ξανά το σερβίς του, για να "λύσει τον γόρδιο δεσμό" στο 12ο game, κάνοντας ένα ακόμα break για να κλείσει το σετ με 7-5.

Στο ξεκίνημα του 2ου σετ ο Τσιτσιπάς χρειάστηκε να σβήσει 4 break points για να προστατεύσει το σερβίς του και να κάνει το 1-0, ενώ μερικά λεπτά βρήκε ευκαιρία να απειλήσει το σερβίς του Ισπανού και έφτασε στο μοναδικό break του σετ, για να προηγηθεί με 4-2.

Έσβησε ένα ακόμα break point (5/5 σβησμένα break points στο 2ο σετ) στο 7o game για να φτάσει στο 5-2 ο Τσιτσιπάς, που τελικά "σφράγισε" τη νίκη στο σερβίς του στο 9ο game (6-3), σε 1 ώρα και 46 λεπτά αγώνα.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ακάθεκτος, Τσιτσιπάς 8, Βαρκελώνης [βίντεο],akathektos, tsitsipas 8, varkelonis [vinteo]