Αλλαγή σελίδας για Τατιάνα Μπλάτνικ: Ο γοητευτικός επιχειρηματίας με τον οποίο φέρεται να είναι σε σχέση μετά το διαζύγιο

Το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή, μετά τον χωρισμό της από τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ, φαίνεται πως έχει κάνει η Τατιάνα Μπλάτνικ, με τις σχετικές πληροφορίες να κάνουν λόγο για νέα σχέση της με τον γοητευτικό επιχειρηματία Γιώργο Μπαρμπαλιά.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με ρεπορτάζ του europost.gr που δημοσιεύτηκε και στην εφημερίδα On Time, η Τατιάνα Μπλάτνικ, μερικές εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον

Νικόλαο, φαίνεται πως είναι ξανά ερωτευμένη, με την ίδια και τον Γιώργο Μπαρμπαλιά να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η είδηση αναπαρήχθη και μέσα από την εκπομπή «Happy Day», με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να επισημαίνει ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, Τατιάνα Μπλάτνικ και Νικόλαος Γλύξμπουργκ ζούσαν συμβατικά μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια, αναμένοντας να περάσει ένα χρονικό διάστημα από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, προκειμένου να ανακοινώσουν τις αποφάσεις τους για την προσωπική τους ζωή.

Ποιος είναι ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς που «έκλεψε την καρδιά» της Τατιάνα Μπλάτνικ

Ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς, που φέρεται να έχει «κλέψει την καρδιά» της Τατιάνα Μπλάτνικ μετά το διαζύγιό της, είναι γιος του αείμνηστου Ηλία Μπαρμπαλιά, διακεκριμένου αρχιτέκτονα. Η μητέρα του είναι η Μπουμπού Μπαρμπαλιά, το γένος Σπηλιοπούλου, η οποία προέρχεται από οικογένεια μεγάλων εμπόρων της Αθήνας, με καταγωγή από την Αρκαδία, από όπου καταγόταν και ο σύζυγός της.

Ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς έχει δύο αδελφές -την Ελένη και τη Φαίη-, ενώ είναι επίσης διαζευγμένος, έπειτα από 10 χρόνια γάμου με τη Ναταλία Μουνδρέα, κόρη του εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα, ο οποίος τα τελευταία οκτώ χρόνια είναι σύντροφος της Έλλης Στάη.

Ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς και η Ναταλία Μουνδρέα είχαν παντρευτεί το 2008, και στη διάρκεια του γάμου τους απέκτησαν δύο παιδιά: έναν γιο και μια κόρη.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα