Δανάη Μπάρκα και Βίκυ Σταυροπούλου χορεύουν το «Zari» της Μαρίνας Σάττι [βίντεο]

Με λίγες, μόλις, ημέρες να μας χωρίζουν από τη φετινή Eurovision, οι Έλληνες Eurofans ανυπομονούν να δουν τη Μαρίνα Σάττι επί σκηνής, να ξεσηκώνει το κοινό με το άκρως χορευτικό «Zari».

Μεταξύ αυτών φαίνεται πως βρίσκεται και η Δανάη Μπάρκα, όπως «μαρτυρά» και σχετικό βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια έχει μπει σε ρυθμό Eurovision, ενώ τον ενθουσιασμό της συμμερίζεται και

η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, με τις δύο τους να μοιράζονται με τους followers τους το χορευτικό τους για το τραγούδι που εκπροσωπεί φέτος την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό.

Δανάη Μπάρκα -Βίκυ Σταυροπούλου: Μητέρα και κόρη σε απολαυστικό χορευτικό του τραγουδιού της ΜαρίναςΣάττι

Συγκεκριμένα, σεβίντεο που «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δανάη Μπάρκα καταγράφει τηνοικογενειακή μάζωξη στο σπίτι της το απόγευμα του Σαββάτου, 27/04, με τη μητέρατης, αλλά και την αγαπημένη της γιαγιά, να χαλαρώνουν όλες μαζί στο σαλόνι τουσπιτιού της παρουσιάστριας.

Στο σχετικό κλιπ, η Δανάη Μπάρκα τραγουδάει το «Zari» κάνοντας διάφορες χορευτικές φιγούρες αρχικά καθιστή, ενώ στη ρεφρέν, η ίδια και η μητέρα της σηκώνονται από τις καρέκλες τους και αρχίζουν να χορεύουν ξέφρενα, με τη γιαγιά της παρουσιάστριας να γελάει και να το απολαμβάνει.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δανάη Μπάρκα, Βίκυ Σταυροπούλου, Zari, Μαρίνας Σάττι [βίντεο],danai barka, viky stavropoulou, Zari, marinas satti [vinteo]