Δείτε πώς είναι από μέσα η βασιλική σουίτα της Μεγάλης Βρεταννίας -Το δώρο της Αννας Μαρίας, οι χρυσές ταπετσαρίες

Φέτος η Μεγάλη Βρεταννία, το ξενοδοχείο-σύμβολο στον καρδιά της Αθήνας, γιορτάζει ένα σημαντικό ιστορικό ορόσημο καθώς κλείνει τα 150 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας.

Από την ίδρυσή του το 1874, το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, μέλος της Luxury Collection, αποτελεί τη ναυαρχίδα της ελληνικής φιλοξενίας, γράφοντας, παράλληλα με την εξέλιξη της Αθήνας, τη δική του ιστορία διαχρονικής κομψότητας.

Ως ένα από τα ελάχιστα ξενοδοχεία παγκοσμίως με 150 χρόνια

συνεχούς λειτουργίας στον τομέα της φιλοξενίας, έχει κατακτήσει τον τίτλο του ορόσημου για την αθηναϊκή κοινωνία και η φήμη του ως αγαπημένου οικοδεσπότη για αρχηγούς κρατών, βασιλείς και σημαντικές προσωπικότητες, παραμένει αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο.

Ετσι με αφορμή τα 150 χρόνια λειτουργίας, η Μεγάλη Βρεταννία συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά στα Special Tours του Open House Athens, της μεγαλύτερης γιορτής της αρχιτεκτονικής.

Εμείς βρεθήκαμε στη ξεναγήση και είχαμε την ευκαιρία να μπούμε μέσα στη βασιλική σουίτα και να δούμε πώς περνούν τη διαμονή τους σπουδαίες προσωπικότητες που επισκέπτονται κατά καιρούς τη χώρα μας.

Δείτε στο Bovary.gr πώς είναι από μέσα η βασιλική σουίτα του ξενοδοχείου της Μεγάλης Βρεταννίας

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δείτε, Μεγάλης Βρεταννίας -Το, Αννας Μαρίας,deite, megalis vretannias -to, annas marias