Δέματα αγάπης από την Ι.Μ. Νέας Ιωνίας

Αρωγός στουςοικονομικά ασθενέστερους αδελφούς μαςστάθηκε η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας,Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος,μέσω του δικτύου αλληλεγγύης τωνκοινωνικών και φιλανθρωπικών δράσεωνπου έχει αναπτύξει στην περιφέρειά της,ανακουφίζοντας έτσι έναν μεγάλο αριθμόοικογενειών ενόψει της μεγάλης εορτήςτου Πάσχα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ επισκέφθηκε την Μ. Δευτέρα τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας και την Μ. Τρίτη τον Ιερό Ναό Αγίας Ευφημίας Νέας Χαλκηδόνος, όπου με την ευγενική

χορηγία των μελών του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως, του Προέδρου της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου, του κ. Ιωάννη Ρέτσου, του κ. Εμμανουήλ Καραμολέγκου, του Γενικού Διευθυντή της Aegean Βaltic Βank κ. Θεοδώρου Αφθονίδη, της Περιφερειακής Συμβούλου Αττικής κ. Ελευθερίας Μωραϊτάκη και του Συλλόγου Γονέων του Κολλεγίου Αθηνών, των μελών του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», του κ. Κωνσταντίνου Τασούλα (Getfoods Ltd) και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών κ. Απόστολου Αποστολάκου προσέφερε 580 «Δέματα Αγάπης» σε αναξιοπαθούντες αδελφούς μας με σημαντική ποσότητα τροφίμων και άλλων βασικών ειδών πρώτης ανάγκης.

Την παράδοση τωνδεμάτων πραγματοποίησε ο ίδιος oΣεβασμιώτατος, συνοδευόμενος απόκληρικούς και εθελοντές των κοινωνικώνδομών της Ιεράς Μητροπόλεως.

Η Ιερά ΜητρόποληΝέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείουκαι Χαλκηδόνος απευθύνει δημόσιαευγνώμονες ευχαριστίες προς τουςχορηγούς, κληρικούς, εθελοντές και όλουςόσους συνέβαλαν, επωνύμως και ανωνύμως,ιδιαιτέρως δε προς τον Υπεύθυνο τουΚοινωνικού Παντοπωλείου της ΙεράςΜητροπόλεως Αιδεσιμ. Πρωτ. ΒασίλειοΚουρσαράκο, για να πραγματοποιηθεί καιτην φετινή περίοδο, η προσφορά «ΔεμάτωνΑγάπης» στους δοκιμαζόμενους οικονομικάαδελφούς μας.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δέματα, Ι Μ, Νέας Ιωνίας,demata, i m, neas ionias