Ελληνικό gourmet στον πεζόδρομο της Αγίας Ζώνης -Το Ντύλαν στην Κυψέλη είναι η έκπληξη της σεζόν

Ο ταλαντούχος σεφ Βαγγέλης Βέης, μετά τη Hytra και το Sοil, όπου εργάστηκε πλάι στον Τάσο Μαντή, άνοιξε το πρώτο δικό του εστιατόριο με ελληνικές gourmet γεύσεις, δίπλα σε μια πακιστανική ψησταριά στην Κυψέλη. Δοκιμάσαμε το μενού των οκτώ πιάτων και μοιραζόμαστε μαζί σας την απολαυστική εμπειρία μας.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελληνικό, Αγίας Ζώνης -Το Ντύλαν, Κυψέλη,elliniko, agias zonis -to ntylan, kypseli