Φαραντούρης (ΣΥΡΙΖΑ): Το BBB της S&P δεν… τρώγεται -Ρωμανός: Ασχετοσύνη, λαϊκισμός, χυδαιότητα

Για λαϊκισμό, χυδαιότητα, ψέματα και ασχετοσύνη κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός με αφορμή δήλωση του υποψηφίου ευρωβουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τον οίκο αξιολόγησης Standard & Poor's.

Ο κ. Φαραντούρης μιλώντας σε εκπομπή «Πίσω από τις γραμμές» του Action24 είπε χαρακτηριστικά: «Δεν

έχω καταλάβει και είμαι βέβαιος και χιλιάδες τηλεθεατές πώς τους επηρεάζει το BBB στην τσέπη τους».

Στις παρατηρήσεις των δημοσιογράφων Γ. Πιέρρου και Δημήτρη Τάκη ότι αυτό είναι λαϊκισμός και πως αυτό επηρεάζει τα επιτόκια των τραπεζικών δανείων, ο κ. Φαραντούρης επέμεινε, λέγοντας ότι υπήρξε και νομικός σύμβουλος σε επενδυτική τράπεζα.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθεί ηδήλωση του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ,Νίκου Ρωμανού:

H δήλωση τουυποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑΝικόλα Φαραντούρη ότι ο ίδιος δεν έχεικαταλάβει «πώς το BBB της επενδυτικήςβαθμίδας επηρεάζει τον Έλληνα και τηνΕλληνίδα» αφού «δεν τρώγεται», αναδεικνύειξανά τα δομικά στοιχεία με τα οποίαπολιτεύεται σταθερά ο ΣΥΡΙΖΑ, όσεςαλλαγές κι αν κάνει στη βιτρίνα: λαϊκισμός,χυδαιότητα, ψέματα και ασχετοσύνη!

Στον ΣΥΡΙΖΑμπορεί να θεωρούν ότι το «ΒΒΒ δεντρώγεται», αλλά συνεχίζουν να θεωρούνσταθερά ότι ο «σανός» καταπίνεταιαμάσητος από την κοινωνία.

Η συγκεκριμένηδήλωση του κ. Φαραντούρη, ο οποίοςδικαιωματικά παίρνει -προς το παρόν- τοπρώτο βραβείο λαϊκισμού για τηνπροεκλογική περίοδο, εξηγεί γιατί επίχρόνια, όταν όλη η Ευρώπη αναπτυσσόταν,κάποιοι κρατούσαν ομπρέλα, με τηνοικονομία μας στην κατηγορία σκουπίδιακαι τη χώρα μας μαύρο πρόβατο διεθνώς!

Η ισχυρήοικονομία που αποτυπώνει η δεύτερηαπανωτή αναβάθμιση της Standard & Poors είναιη βάση για να συνεχιστεί η αύξηση τωνεισοδημάτων για όλους, η μείωση τηςανεργίας, ο φτηνότερος δανεισμός γιαεπιχειρήσεις και νοικοκυριά, οιεπενδύσεις, η στήριξη των πιο ευάλωτωνκαι οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις προςόφελος των πολλών.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα