Γιάννης Καπετάνιος: «Η συνεργασία μου με τον Μάρκο Σεφερλή τελείωσε» -Τι συνέβη

Ερωτηματικά προκαλεί η αποκάλυψη που έκανε ο Γιάννης Καπετάνιος, ότι φέτος το καλοκαίρι δεν θα συνεργαστεί στο θέατρο με τον Μάρκο Σεφερλή, μετά και την πρόσφατη άρνηση του ηθοποιού να σχολιάσει τη συμφιλίωση Σεφερλή - Λαμπάτου.

Μιλώντας στοένθετο των «Παραπολιτικών», «Secret»,ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε ότι δεν θασυμμετέχει στην παράσταση του ΜάρκουΣεφερλή που ανεβαίνει το καλοκαίρι,

μετον ίδιο να αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι«δεν έγινε κάτι συγκεκριμένο» μεταξύτους.

ΓιάννηςΚαπετάνιος για το τέλος της συνεργασίαςτου με τον Μάρκο Σεφερλή: Όλοι οι κύκλοικάποια στιγμή κλείνουν

Συγκεκριμένα,ο Γιάννης Καπετάνιος ρωτήθηκε αν θασυμμετέχει στην παράσταση του ΜάρκουΣεφερλή, με τον ίδιο να απαντά αρνητικά,και να συνεχίζει: «Η συνεργασία μου μετον Μάρκο Σεφερλή τελείωσε. Όλοι οικύκλοι κάποια στιγμή κλείνουν. Από εκείκαι πέρα, δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Παρότιο Σεφερλής ήταν, είναι και θα είναι οκαλύτερος άνθρωπος και συνεργάτης καιό,τι κάνει, το κάνει με το χέρι στηνκαρδιά».

Απαντώνταςστο αν συνέβη κάτι μεταξύ τους, ο ίδιοςείπε: «Δεν έγινε κάτι συγκεκριμένο.Βγήκα στη σύνταξη και θέλω να κάνω άλλαπράγματα, ελεύθερα. Έχω τη συνταξούλαμου, θα κάνω πιο light πράγματα, πιοξεκούραστα. Έχω να ξεκουραστώ από τοκαλοκαίρι του 1995».

«Να είναικαλά ο Μάρκος, να συνεχίσει την πορείατου και τη δουλειά του. Όπως αυτός ξέρεικαλά», πρόσθεσε ο Γιάννης Καπετάνιος.

Γιάννης Καπετάνιος: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για τη συμφιλίωση Σεφερλή - Λαμπάτου

Υπενθυμίζεταιότι, προ ολίγων ημερών, δημοσιογράφοςτης εκπομπής «Happy Day»συνάντησε τον Γιάννη Καπετάνιο σταπαρασκήνια του J2US, καιεπιχείρησε να του αποσπάσει κάποιεςδηλώσεις.

Ο ίδιος, ωστόσο, αρνήθηκε να σχολιάσει με οποιονδήποτε τρόπο την πρόσφατη συμφιλίωση του Μάρκου Σεφερλή με τον Γιώργο Λαμπάτο, τονίζοντας ότι δεν θέλει να κάνει κάποια σχετική δήλωση. «Δεν θα απαντήσω, δεν θα απαντήσω. Όχι, δεν θέλω, δεν απαντάω σε αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Καπετάνιος είχε πάρει σαφή θέση υπέρ του Μάρκου Σεφερλή, στη δικαστική του διαμάχη με τον Γιώργο Λαμπάτο, μιλώντας, μάλιστα, με σκληρά λόγια για τον συνάδελφό του, και λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τον έχει ξεχάσει η μάνα του».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα