Γιώργος Αυτιάς: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας -«Ήταν καρκίνος του προστάτη, το προλάβαμε στο τσακ»

Συνέντευξη στην Άννα Δρούζα και στην εκπομπή «Όσα (δε) λέμε» στο Open παραχώρησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Γιώργος Αυτιάς.

Ο Γιώργος Αυτιάς συγκλόνισε μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που έζησε στον αέρα, αλλά και με το πρόβλημα υγείας που πέρασε.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αυτιάς είπε: «Ποιος δεν έχει πει Θεέ μου βοήθα, ή Παναγία μου. Ήμουν στον Alpha όταν εν ώρα εκπομπής μου λέει ο σκηνοθέτης “έχω να σου πω κάτι πολύ δυσάρεστο”. Μου λέει ότι πέθανε ο πατέρας

μου. Ήταν 8:10. Δέκα δεύτερα σταμάτησαν όλα, παίρνει τον λόγο ο Δήμος Βερύκιος, λέω τώρα πρέπει να σφίξω τα δόντια μου, να μην δείξω τίποτα και λέω “πάμε κατευθείαν σε βίντεο”. Είχα πει ό,τι και να συμβεί θέλω να μου το λέτε. Αυτό ήταν το πρώτο πολύ δύσκολο που πέρασα».

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιώργου Αυτιά για το πρόβλημα υγείας

Ακόμη, ο Γιώργος Αυτιάς συγκλόνισε με την εξομολόγηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του: «Το άλλο ήταν πέρυσι το καλοκαίρι, ενώ είχαμε ετοιμάσει τα πάντα για διακοπές, είχα κάνει μια εξέταση PSA, μου τηλεφωνεί ο γιατρός. Μόλις είπα “γεια σας, καλό καλοκαίρι” μου λέει “ξέχνα το”. Μου λέει “αύριο χειρουργείο”. Το προλάβαμε στο τσακ. Κάνω έκκληση στους πάντες να κάνουν εξέταση. Ήταν καρκίνος του προστάτη. Ήταν ένα δύσκολο χειρουργείο και από εκεί και πέρα όλα πήγαν καλά. Δεν λογάριασα ούτε διακοπές, ούτε τίποτα. Η πρώτη σκέψη που έκανα ήταν ότι “τώρα θα τα καταφέρεις, θέλω να ζήσω”. Παράλληλα, αλλάζεις πολλά πράγματα από όταν περάσεις από ένα τέτοιο στάδιο». Όπως διηγήθηκε μπήκε στο χειρουργείο τραγουδώντας και τόνισε ότι ήταν βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά. «Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι, αλλά κάντε εξετάσεις, η πρόληψη είναι το παν.», κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Αυτιάς, -Ήταν,giorgos aftias, -itan