Η Έφη Αχτσιόγλου «υπέκυψε» στο TikTok: Το 24ωρό της και η ξενάγηση στο σπίτι της -Δείτε το πρώτο βίντεο που ανέβασε

Η Έφη Αχτσιόγλου υπέκυψε στις «σειρήνες» της επιρροής των social media και ιδίως του Tik Tok και ανέβασε το πρώτο της βίντεο.

Η βουλευτής της Νέας Αριστεράς στο διάρκειας 2' 46'' βίντεο, δείχνει την καθημερινότητά της ενός 24ώρου. Η κάμερα την ακολουθεί παντού: Από το αυτοκίνητο όπου πάει να πάρει καφέ, μέχρι το σπίτι της. Η πρώην υπουργός, ανοίγει την πόρτα της με casual look: T-shirt με... Metallica, κολάν και κάλτσες. Μας δείχνει το εσωτερικό

του σπιτιού της, όπου ετοιμάζει πρωινό με αβοκάντο στο γιο της. Παίζει με τον «Αρούλη» και στη συνέχεια τον παραλαμβάνει ο πατέρας του, Δημήτρης Τζανακόπουλος, για να τον πάει στον παιδικό σταθμό.

Στη συνέχεια η Έφη Αχτσιόγλου πάει στα δικαστήρια, όπου ως δικηγόρος παρίσταται σε μια εργατική διαφορά. Ακολουθεί σύσκεψη στα γραφεία της Νέας Αριστεράς και μετά Βουλή, σε συνεδριάση επιτροπής. Νέα σύσκεψη στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή και μετά γυμναστήριο «για να εκτονωθούμε λίγο» όπως λέει. Επιστροφή στη γειτονιά της για ψώνια στον μανάβη και μετά στο σπίτι για να παραλάβει από τον παππού τον μικρό γιο της.

Δείτε το πρώτο βίντεο της Έφης Αχτσιόγλου στο Tik Tok:

Το βίντεο φυσικά σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, καθώς άλλοι είδαν αναντιστοιχία με όσα καταλόγιζε η Νέα Αριστερά στον Στέφανο Κασσελάκη για lifestyle ενώ άλλοι επιδοκίμασαν.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έφη Αχτσιόγλου, TikTok, 24ωρό, -Δείτε,efi achtsioglou, TikTok, 24oro, -deite