Η Κρις Τζένερ αποκάλυψε με δάκρυα στα μάτια πως έχει όγκο -Σοκαρισμένες οι κόρες της

Στη σοκαριστική αποκάλυψη πως οι γιατροί ανακάλυψαν έναν όγκο προχώρησε η Κρις Τζένερ στο τρέιλερ της ριάλιτι εκπομπής τους.

Στο νέο τρέιλερ για τον επερχόμενο πέμπτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Hulu, «The Kardashians», η μητριάρχης των Καρντάσιαν, Τζένερ, μίλησε στις κόρες της για τα αποτελέσματα των πρόσφατων ιατρικών εξετάσεών της.

Κρις Τζένερ: Έκανα εξετάσεις και βρήκαν έναν όγκο

Όπως βλέπει κανείς, η Κρις Τζένερ κάθεται δίπλα στον σύντροφό της, Κόρεϊ Γκαμπλ, καθώς μοιράζεται

τα νέα με τις Κλόε Καρντάσιαν, Κένταλ και Κάιλι Τζένερ.

«Έκανα τις εξετάσεις μου» λέει η 68χρονη Κρις Τζένερ στο βίντεο, συγκρατώντας τα δάκρυά της. «Βρήκαν μια κύστη και κάτι σαν μικρό όγκο», τους λέει.

Τα νέα αιφνιδίασαν τις κόρες της, με την 39χρονη Κλόε να φαίνεται να την παρακολουθεί με παγωμένο βλέμμα. Η Κένταλ και η Κάιλι φαίνονται να παρηγορούν η μία την άλλη, με την Κάιλι να ξεσπά σε κλάματα.

Στο πρώτο teaser, πάντως, δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι ακόμη γνωστό εάν ο όγκος είναι κακοήθης, ενώ έγινε λόγος και για διαφημιστικό κόλπο, ώστε να τραβήξουν περισσότερους θεατές στον νέο κύκλο του ριάλιτι, που κάνει πρεμιέρα στις 23 Μαΐου.

Πάντως, στο τρέιλερ, εκτός από την Κρις Τζένερ, εμφανίστηκε και η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, η οποία περιέγραψε λεπτομερώς το δύσκολο ταξίδι της εγκυμοσύνης της, καθώς υποβλήθηκε σε επείγουσα εμβρυϊκή χειρουργική επέμβαση τον Σεπτέμβριο, για να σώσει τη ζωή του μωρού της.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κρις Τζένερ, -Σοκαρισμένες,kris tzener, -sokarismenes