«Η "μονταζιέρα" του ΣΥΡΙΖΑ»: Η Βίκυ Φλέσσα έστειλε εξώδικο κατά ΣΥΡΙΖΑ και Σ.Κασσελάκη

Εξώδικο κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Στέφανου Κασσελάκη, απέστειλε η υποψήφις ευρωβουλευτής της ΝΔ Βίκυ Φλέσσα.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός ότι έχει αναρτήσει «κακόβουλα παραποιημένο, μὲ μεθόδους "μονταζιέρας", ἀπόσπασμα» από συνέντευξή της στο Ἢπειρος TV1.

Η

γνωστή δημοσιογράφος ζητεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του Στ. Κασσελάκη να αποσύρουν «αὐτὸ τὸ παράνομο προϊὸν τῆς "μονταζιέρας" τους καὶ - ἂν ἒχουν τὴν τόλμη καὶ τήν γενναιότητα- νά ζητήσουν συγγνώμη καὶ νὰ ἀναρτήσουν τὸ πλῆρες βίντεο τῆς συνεντεύξεὼς μου» όπως αναφέρει.

Ειδάλλως προειδοποιεί ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη καταθέτοντας αγωγή αποζημίωσης για αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που έχει υποστεί, δεσμευόμενη ότι την χρηματική ικανοποίηση που τυχόν της επιδικαστεί θα διαθέσει υπέρ όλων των Συλλόγων που έχουν συσταθεί για την τραγωδία των Τεμπών.

Η δήλωση της Βίκυς Φλέσσα:

Ἡ "μονταζιέρα" τοῦ ΣΥΡΙΖΑ— Ἐξώδικοκατὰ ΣΥΡΙΖΑ καὶ Σ.Κασσελὰκη

Ἐξὼδικηδιαμαρτυρὶα ὑποχρεὼθηκα νὰ ἀποστείλωσήμερα πρὸς τὸν ΣΥΡΙΖΑ καὶ τὸν Πρόεδρὸτου κ. Στὲφανο Κασσελάκη. Ὁ λὸγος αὐτῆςτῆς ἐνέργειὰς μου εἶναι ὅτι ἡ πλατφόρμαisyriza ἒχει ἀναρτήσει κακόβουλαπαραποιημένο, μὲ μεθόδους "μονταζιέρας",ἀπόσπασμα ἀπὸ συνὲντευξὴ μου στὸἪπειρος TV1 στὴν συνάδελφο κυρὶα ΓιώταΣταύρου.

Ἡ πλὴρης συνέντευξὴ μου στὸν κάτωθι σύνδεσμο:

Σκοπὸς αὐτῆςτῆς ἔκνομης πράξεως εἶναι ἡ ἀλλοὶωσητῶν πολιτικῶν ἰδεῶν καὶ πεποιθήσεωνμου, ἡ προσβολὴ τοῦ προσώπου μου καὶἡ ἀμφισβήτηση τοῦ ἢθους μου.

Ὁ στὶχοςτοῦ παραδοσιακοῦ ἰκαριώτικου τραγουδιοῦ«Τούτη γῆ ποὺ τὴν πατοῦμε, ὃλοι μέσαθὲ νὰ μποῦμε», μία ἀναφορὰ μου σὲἂλλο θέμα, τὴν διαφορετικὴ μαςἰδιοσυγκρασὶα ἀπὸ τοὺς Βορεὶουςστὴν Εὐρὼπη, ἐπιστρατεύεται μὲ βάναυσομοντὰζ, προκειμένου νὰ μοῦ ἀποδοθεῖὡς δῆθεν σχόλιὸ μου γιὰ τὴν τραγωδὶαστὰ Τέμπη.

Στόχος εἶναινὰ πληγεῖ συνολικὰ ἡ ὑποψηφιότητὰμου κατὰ τὸν προεκλογικὸ ἀγώνα ἐνὂψει τῶν Εὐρωεκλογῶν.

Ὁ δικὸς μουστόχος πάντα ἦταν-καὶ παραμένει- μέσῳκαὶ τῆς δημοσιογραφικῆς μου ἐργασίαςἡ ἀνάδειξη τῶν ἀξιῶν τοῦ ἑλληνικοῦπολιτισμοῦ καὶ τοῦ ἀνθρωπισμοῦ.

Μὲ τὴνἐξώδικη διαμαρτυρία-πρόσκληση-δήλωσηζητῶ ἀπὸ τὸν ΣΥΡΙΖΑ καὶ τὸν Πρόεδρὸτου κ. Κασσελάκη νὰ ἀποσύρουν αὐτὸ τὸπαράνομο προϊὸν τῆς "μονταζιέρας"τους καὶ - ἂν ἒχουν τὴν τόλμη καὶ τήνγενναιότητα- νά ζητήσουν συγγνώμη καὶνὰ ἀναρτήσουν τὸ πλῆρες βίντεο τῆςσυνεντεύξεὼς μου.

Σὲ ἀντὶθετηπερίπτωση, εἶμαι ὑποχρεωμένη νὰπροσφύγω στήν Δικαιοσύνη μὲ ἀγωγὴἀποζημιώσεως, γιὰ τὴν ἀποκατάστασητῆς ἠθικῆς βλάβης, ποὺ ἒχω ὑποστεῖ.Δεσμεύομαι ὃτι τήν αἰτούμενη χρηματικὴἱκανοποίηση θὰ τὴν διαθέσω ὑπέρ ὃλωντῶν Συλλόγων, ποὺ ἔχουν συσταθεῖ γιὰτὴν τραγωδὶα τῶν Τεμπῶν, μὲ σκοπὸτὴν ἐνίσχυση τοῦ νομικοῦ ἀγώνα τους.

(Τὸ πλῆρεςκείμενο τῆς ἐξώδικηςδιαμαρτυρὶας-πρόσκλησης-δὴλωσης μουἀκολουθεῖ:

Ενώπιονπαντός αρμοδίου Δικαστηρίου και πάσηςΑρχής

ΕΞΩΔΙΚΗΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗΒασιλικής (Βίκυς) Φλέσσα του Χαραλάμπους,Δημοσιογράφου – Κλασσικής Φιλολόγου,κατοίκου Αθηνών επί της οδού Ακαδημίαςαριθ. 15.

Κ Α Τ Α 1. Τουπολιτικού κόμματος με την επωνυμίαΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ– ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, που εδρεύειστην Αθήνα, επί της Πλατείας Ελευθερίας1 - Πλατεία Κουμουνδούρου, 105 53, νομίμωςεκπροσωπουμένου υπό του προέδρου αυτού,Στέφανου Κασσελάκη του Ιωάννη.

2. ΣτέφανουΚασσελάκη του Ιωάννη, κατοίκου ομοίωςανωτέρω, επιχειρηματία – προέδρου καινομίμου εκπροσώπου του ως άνω κόμματος.---------------------------------------------------------------

Κύριοι,

Στις 3/4/2024βρέθηκα στα Ιωάννινα για να συμμετάσχωστο συνέδριο του Τμήματος Φιλοσοφίαςτου Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με θέμα“Ηθικές δυστοπίες στην Φιλοσοφία καιτην Λογοτεχνία”. Για τον λόγο αυτόκλήθηκα και έδωσα την ίδια μέρα συνέντευξηστο κεντρικό δελτίο ειδήσεων τουτηλεοπτικού σταθμού Ήπειρος TV,1 στις20:00, στην δημοσιογράφο κ. Γιώτα Σταύρου,η οποία διήρκεσε 20 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα.Στο 14ο λεπτό, ενώ πριν αναφερόμουν στιςΕυρωεκλογές και στην άνοδο των ακραίωνστην Ευρώπη, αναφέρθηκα στην οργή γιατα Τέμπη. Αρκετά παρακάτω σε εντελώςάσχετο θέμα, μιλώ για το τί πρέπει ναγίνει η χώρα μας και ειδικότερα,αναφερόμενη στις χώρες του Νότου απότο λεπτό 00:16:16,555 της συνέντευξης αναφέρομαιστο σχέδιο μου για να συμμαχήσουμε μεάλλους σοβαρούς Ευρωβουλευτές τουΝότου, Έλληνες, Ιταλοί, Ισπανοί, Πορτογάλοι,διότι έχουμε κοινό μέλλον, έχουμε κοινήιδιοσυγκρασία, εκλεκτική συγγένεια,ωραίο καιρό, ωραία φύση και κλίμα καικαταλήγω: “Αυτό το οποίο λοιπόν πρέπεινα κάνουμε είναι να γίνουμε στηνπραγματικότητα η φωλιά εντός εισαγωγικών,τό λέω με τρυφερότητα, των Βορείων. Ηδιαφορά στην ιδιοσυγκρασία μας με τουςβόρειους λαούς είναι ότι αυτοί πίνουνκαι αυτοκτονούν, ενώ εμείς πίνουμε ,τραγουδάμε, χορεύουμε και τραγουδάμετι. “Τούτη γη που την πατούμε όλοι μέσαθένα μπούμε”. Αυτός είναι ο πολιτισμόςτης χώρας”. Πλην όμως το isyriza, το κανάλισας στο YouTube, μέρος των μέσων ενημέρωσηςτου κόμματος σας, δημοσίευσε, χθες,8/4/2024, όπως και άλλοι, βίντεο, προϊόνμοντάζ, διαρκείας 1:25 λεπτών από τα 20 καιπλέον λεπτών της συνέντευξης, με τίτλο“Φλέσσα Τούτη η γη που την πατούμε”,όπου με συρραφή έχουν συνδεθεί, δόλιακαι με σκοπό κατασυκοφάντησής μου καιυπονόμευσης της υποψηφιότητας μου γιατην Ευρωβουλή με την Νέα Δημοκρατία, τομέρος της συνέντευξης όπου μιλώ για τηνοργή για τα Τέμπη, με το απόσπασμα, αρκετάαργότερα, όπου αναφέρομαι σε παντελώςάσχετο θέμα, ήτοι στην συνεργασία τουευρωπαϊκού Νότου και τα πλεονεκτήματατης χώρας μας, ώστε να καταστούμε “φωλιά”,ήτοι τόπος διακοπών και μόνιμης διαμονήςτων Βορείων, συνδέοντας την αναφορά μουστην διαφορά της ιδιοσυγκρασίας μας μετων Βορείων, όπου ανέφερα τους στίχουςτου γνωστού δημοτικού τραγουδιού “Τούτηη γη που την πατούμε...”, με την τραγωδίατων Τεμπών! Εσείς λοιπόν, που κατηγορείτετην Νέα Δημοκρατία, το κόμμα με το οποίοείμαι υποψήφια για την Ευρωβουλή, γιασυγκάλυψη στην τραγωδία των Τεμπών καιγια μονταζιέρα, είσθε ο ορισμός τηςμονταζιέρας, το χαλκείο των ψευδώνειδήσεων, εργαλειοποιώντας τον άφατοπόνο των συγγενών των θυμάτων, με τονκυνικότερο τρόπο στην Ελλάδα αλλά καιστην Ευρώπη, συκοφαντώντας την Πατρίδακαι ενώ η Δικαιοσύνη έχει ήδη ξεκινήσειτο έργο της και όλη Ελλάδα αναμένει τηνκάθαρση και την διαλεύκανση αυτής τηςεθνικής τραγωδίας.΄Ετσι, με αυτή τηνμονταζιέρα σας εις βάρος μου και ειςβάρος της Νέας Δημοκρατίας συνεισφέρατετα μέγιστα, αφού το isyriza είναι ΜΜΕ τηςΑξιωματικής Αντιπολίτευσης της χώρας,στην διασπορά μιας αθλιότητας, πως δήθεναναφέρομαι με ελαφρότητα και αναλγησίαστην τραγωδία των Τεμπών.

Συνεχώςαναφέρεσθε στο θέμα, για να τὸ συντηρείτεστην επικαιρότητα, ενώ γνωρίζετε πολύκαλά ότι αρμόδια είναι μόνο η Δικαιοσύνηκαι ουσιαστικά με την συμπεριφορά σαςβάλλετε κατά της ανεξάρτητης Δικαιοσύνηςκαι έτσι ή παρεμβαίνετε ή ζητάτε ναγίνει παρέμβαση σε αυτή, πράγμα πουγνωρίζετε πως είναι ανεπίτρεπτο.

Η δε εναντίονμου συκοφαντική εκστρατεία, ξεκίνησε,κατά την πάγια και προσφιλεστάτη τακτικήσας από τον διαδικτυακό “στρατό” τωντρολ, τα οποία σιτίζετε και τό διαφημίζετεκιόλας!

Η ως άνω δόλιασυμπεριφορά των προστηθέντων υφ΄ υμών,είναι βαρύτατα προσβλητική της τιμήςκαι της υπόληψης μου, για την οποία έχετεεκ του Νόμου ευθύνη.

Κατόπιν τωνανωτέρω ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ για την ως άνωπαράνομη και βαρύτατα προσβλητικήσυμπεριφορά σας.

Σὰς ΚΑΛΩ δεόπως: α) Εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερώναπό της επιδόσεως της παρούσης αναρτήσετεστον ως άνω λογαριασμό σας στο YouTube σεφωτογραφία οθόνης το κάτωθι κείμενο:

“Ζητούμεσυγγνώμη από την κ. Βίκυ Φλέσσα, τηνοποία τιμούμε ως πολίτη, επιστήμονα καιπολιτικό, για το παραπλανητικό μονταρισμένοβίντεο της συνέντευξης της στις 3/4/2024στο EpirusTV, το οποίο προβάλλαμε στο κανάλιμας isyriza στο YouTube στις 8/4/2024 με τίτλο“Φλέσσα Τούτη η γη που την πατούμε”,συνδέοντας αυθαίρετα αναφορές της στονχαρακτήρα του πολιτισμού μας και γιατίμπορούμε να γίνουμε “φωλιά των βορείωνΕυρωπαίων”, ήτοι τόπος διακοπών καιμόνιμης διαμονής τους, με παντελώςάσχετη προηγούμενη αναφορά της στηνοργή των πολιτών για τα Τέμπη.

Το ανωτέρωμονταρισμένο και παραπλανητικό βίντεοπροσέβαλε την τιμή και την υπόληψή τηςκαι έβλαψε με άδικο τρόπο την υποψηφιότητάτης, δημιουργώντας μια ψευδή καιπροσβλητική εικόνα για την προσωπικότητακαι τις απόψεις της, γεγονός για το οποίοεκφράζουμε την ειλικρινή μετάνοιά μας”.β) Εντός της ίδιας προθεσμίας δέκα (10)ημερών από της επιδόσεως της παρούσηςαναρτήσετε στο isyriza, διαδικτυακό κανάλιτου κόμματος σας στο YouTube, το πλήρες καιαμοντάριστο βίντεο της από 3/4/2024 βίντεοτης συνέντευξής μου στις 20:00 στο κεντρικόδελτίο ειδήσεων του Ήπειρος Tv1, η οποίαείναι αναρτημένη στο κανάλι του σταθμούστο YouTube, epirustv1 στον σύνδεσμοhttps://www.youtube.com/watch?v=xqP-ox6RE24. γ) Μού κοινοποιήσετετις ως άνω επανορθωτικές δημοσιεύσειςμε εξώδικη δήλωση σας, στην οποία θα μούγνωστοποιήσετε τους σχετικούςηλεκτρονικούς συνδέσμους.

Άλλως σεπερίπτωση μη εμπροθέσμου συμμορφώσεώςσας, σάς ΔΗΛΩ ότι θα υποστείτε τιςσυνέπειες του Νόμου, και συγκεκριμένα,θα προβώ στην άσκηση εναντίον σας αγωγήςαποζημιώσεως για την αποκατάσταση τηςηθικής βλάβης που υπέστην από τηνπαράνομη και προσβλητική της τιμής καιτης υπολήψεώς μου συμπεριφοράς σας,αιτούμενη χρηματική ικανοποίηση, τηνοποία δηλώνω και δεσμεύομαι ότι θαδιαθέσω υπέρ όλων των Συλλόγων που έχουνσυσταθεί για την τραγωδία των Τεμπών ,του “Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών20213” και του “Συλλόγου ΠληγέντωνΔυστυχήματος “Τέμπη 2023”, για τηνενίσχυση του νομικού τους αγώνα, ούτωςώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Με την ρητήεπιφύλαξη παντός νομίμου Δικαιώματοςμου, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητήςεντέλεται όπως επιδώσει την παρούσα,προς αυτούς στους οποίους απευθύνεται,ήτοι: 1) Στο πολιτικό κόμμα με την επωνυμίαΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ– ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, που εδρεύειστην Αθήνα, επί της Πλατείας Ελευθερίας1 - Πλατεία Κουμουνδούρου, 105 53, νομίμωςεκπροσωπουμένου υπό του προέδρου αυτού,Στέφανου Κασσελάκη του Ιωάννη και 2)στον Στέφανο Κασσελάκη του Ιωάννη,κάτοικο ομοίως ανωτέρω, επιχειρηματία– προέδρο και νόμιμο εκπροσώπο του ωςάνω κόμματος, προς γνώσιν και συμμόρφωσίντους και δια τις νόμιμες συνέπειες,αντιγράφοντας αυτήν ολόκληρη στηνέκθεση του επιδόσεως.

Αθήνα, 9ηΑπριλίου 2024

Οι πληρεξούσιοιΔικηγόροι

ΦαῆλοςΚρανιδιώτης Ἀνδρέας Μπακόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΥΡΙΖΑ, Βίκυ Φλέσσα, Σ Κασσελάκη,syriza, viky flessa, s kasselaki