Η Ζιζέλ είναι πληγωμένη από τα «ανεύθυνα» αστεία για τον γάμο και το διαζύγιό της με τον Τομ Μπρέιντι -Τι συνέβη

Η Ζιζέλ Μπούντχεν ένιωσε «πληγωμένη» όταν ο πρώην σύζυγός της Τομ Μπρέιντι «έβαλε ξανά το ποδόσφαιρο πάνω από την οικογένειά του» κατά τη διάρκεια της κωμικής σειράς του στο Netflix.

Το 43χρονο σούπερ μόντελ ήταν αναστατωμένο που το διαζύγιό της με τον 46χρονο πρώην άσσο του NFL υπήρξε αντικείμενο επιπόλαιων

αστείων κατά τη διάρκεια του «The Greatest Roast of All Time: Tom Brady», που έλαβε χώρα στο Kia Forum στο Inglewood της Καλιφόρνια την Κυριακή 5 Μαΐου.

Ο λόγος που προσβλήθηκε η Ζιζέλ

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δέχτηκε προσβλητικά αστεία από φίλους και πρώην συμπαίκτες του όπως οι Kevin Hart, Julian Edelman, Rob Gronkowski, Nikki Glaser, Drew Bledsoe, Randy Moss και Kim Kardashian.

Μια πηγή είπε στο Page Six για τη Ζιζέλ ότι η πληγή της άνοιξε «για άλλη μια φορά» αφού ο πρώην της άντεξε και μάλιστα περιστασιακά γελούσε με τα ανέκδοτα που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του σόου που προβλήθηκε την Κυριακή.

Ήταν απογοητευμένη όταν εκείνος υπερασπίστηκε τον πρώην ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής του ομάδας, αλλά έμεινε αμέτοχος όσον αφορούσε στην πρώην σύζυγό του, κάτι που την έκανε να νιώθει ότι συνέχισε να δίνει προτεραιότητα στο ποδόσφαιρο έναντι της οικογένειας.

Σύμφωνα με αναφορές, εξοργίστηκε από την «ασεβή» απεικόνιση του γάμου τους και τις υπενθυμίσεις ότι ο τρόπος με τον οποίο έβαλε πρώτα την καριέρα του προκάλεσε ρήγμα στον γάμο τους, που τελικά οδήγησε στο διαζύγιό τους τον Οκτώβριο του 2022.

Και όταν ο «Roastmaster General» Jeff Ross αστειεύτηκε για τον ιδιοκτήτη των New England Patriots, Robert Kraft και το σκάνδαλο του μασάζ του, ο Μπρέιντι μίλησε και είπε: «Μην το ξαναπείς αυτό».

Ήταν η πρώτη και μοναδική φορά σε όλο το σόου που μίλησε για να υπερασπιστεί κάποιον.

Το εμβληματικό μοντέλο, που παρέλειψε το Met Gala 2024 για να επικεντρωθεί και να περάσει χρόνο με την οικογένειά της στο Μαϊάμι, φέρεται να πιστεύει ότι ο τρόπος με τον οποίο ο Μπρέιντι χειριζόταν τα αστεία για εκείνη ήταν μια ακόμη «απόδειξη» ότι συνεχίζει να «βάζει το ποδόσφαιρο πάνω από την οικογένειά του».

Πηγή κοντά στην παραγωγή του Netflix είπε επίσης ότι τα αστεία «ήταν όλα για τη διασκέδαση» και ενώ είχαν συμφωνήσει μεταξύ τους ότι τα παιδιά του ζευγαριού ήταν εκτός ορίων, ο Μπρέιντι δεν ενημερώθηκε για κανένα από τα αστεία εκ των προτέρων.

Αυτό έρχεται αφότου μια πηγή είπε στο People ότι η Ζιζέλ πληγώθηκε όταν «άκουσε τη ζωή της να γίνει αστείο» και ήταν «βαθιά απογοητευμένη από την ασεβή απεικόνιση της οικογένειάς της».

Παρ 'όλα αυτά, πηγές είπαν ότι παραμένει επικεντρωμένη στα παιδιά της - τα οποία «επηρεάστηκαν» από την σατιρική εκπομπή.

«Όπως πάντα, η προτεραιότητα [της Μπούντχεν] είναι να στηρίξει τα παιδιά της που επηρεάστηκαν από το ανεύθυνο περιεχόμενο που μεταδόθηκε», είπε η πηγή.

Η Ζιζέλ λέγεται επίσης ότι «καταληφθεί από ανησυχία» και «εργάζεται ακούραστα αυτή την περασμένη εβδομάδα για να βοηθήσει την πατρίδα της, το Ρίο Γκράντε ντο Σουλ, στη Βραζιλία, που υποφέρει από την πιο καταστροφική πλημμύρα που είχε ποτέ».

H Ζιζέλ Μπούντχεν και ο Τομ Μπρέιντι - που οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους τον Οκτώβριο του 2022 μετά από 13 χρόνια γάμου - έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον 13χρονο Μπέντζαμιν και την 10χρονη κόρη τους Βίβιαν.

The «Greatest Roast of All Time: Tom Brady», το οποίο ήταν μέρος του «Netflix Is a Joke Fest», μεταδόθηκε ζωντανά και είναι το πρώτο που μεταδόθηκε χωρίς επεξεργασία.

Πέρυσι, η Ζιζέλ παρακολούθησε το λαμπερό Met Gala, που ήταν το πρώτο της εδώ και 15 χρόνια χωρίς τον Μπρέιντι.

Φωτογραφίες: Instagram

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα