ΗΠΑ-Μοντάνα: Ελέφαντας το έσκασε από τσίρκο κι έκοβε βόλτες στους δρόμους [βίντεο]

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε δρόμους της πόλης Μπούτε στη Μοντάνα των ΗΠΑ, όταν ένας ελέφαντας το έσκασε από περιοδεύον τσίρκο και βγήκε για… σουλάτσο.

Σύμφωνα με τον σερίφη Εντ Λέστερ o ελέφαντας «τρόμαξε από ένα όχημα και διέφυγε για λίγο».

Βίντεοαπό το Μπούτε δείχνουν το παχύδερμο ναβολτάρει σε κεντρική λεωφόρο ξαφνιάζονταςτους οδηγούς διερχόμενων οχημάτων, πουφάνταζαν σαν νάνοι μπροστά του.

Σύμφωνα με την φιλοζωική οργάνωση People

for the Ethical Treatment of Animals, πρόκειται για έναν θηλυκό ελέφαντα, που ακούει στο όνομα Βαϊόλα. Όπως δήλωσε η εκπρόσωπος της οργάνωσης, Νικόλ Περέιρα, ο «ηλικιωμένος» ελέφαντας το έχει σκάσει άλλες δύο φορές στο παρελθόν, το 2010 και το 2014.

Ο ελέφανταςέκανε μπάνιο όταν τον τρόμαξε ο ήχοςενός οχήματος και το έσκασε από τουςχώρους του Jordan World Circus

«Οελέφαντας περπατούσε στο δρόμο για έναή δύο τετράγωνα, αλλά στη συνέχεια τονφόρτωσαν σε ένα τρέιλερ από το προσωπικότου τσίρκου», είπε ο Λέστερ. Ο ελέφανταςσυγκεντρώθηκε από τους χειριστές μέσασε περίπου 20 λεπτά από τη στιγμή πουείχε δραπετεύσει νωρίς το απόγευμα τηςΤρίτης, ανέφερε το NBC Montana. Δεν αναφέρθηκανζημιές ή τραυματισμοί.

Όπως ανέφερε οσερίφης ο ελέφαντας έκανε βόλτα για έναμε δύο τετράγωνα, όταν 20 λεπτά αφότουδραπέτευσε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης,τον κύκλωσαν εργαζόμενοι στο τσίρκο,τον φόρτωσαν σε ένα τρέιλερ και τονμετέφεραν πίσω, χωρίς να αναφερθούντραυματισμοί ή ζημιές. «Ευτυχώς, είχεκαλό τέλος το περιστατικό κι εξ’ όσωνγνωρίζω η παράσταση του τσίρκου έγινεκανονικά», είπε ο σερίφης.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΗΠΑ-Μοντάνα, Ελέφαντας, [βίντεο],ipa-montana, elefantas, [vinteo]