Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Πώς απάντησε στις φήμες χωρισμού από τη Χρύσα Μιχαλοπούλου

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε να απαντήσει ο ίδιος στις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα περί χωρισμού του με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Τις διέψευσε φυσικά, με το τρομερό του χιούμορ!

Το βράδυ της Κυριακής και ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας ο διάσημος σεφ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία σε Insta story με την σύζυγό του Χρύσα Μιχαλοπούλου.

H ανάρτηση
του διάσημου σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Συγκεκριμένα, ο κριτής του MasterChef κοινοποίησε μια φωτογραφία με την Χρύσα Μιχαλοπούλου έξω από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται η Κατερίνα Λιόλιου και της ευχήθηκε για τη γιορτή της μητέρας.

«Το δικό μας το σπίτι σε άλλους νοικιάστηκε», έγραψε με χιούμορ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος στη φωτό εμφανίζεται μπροστά από την αφίσα της Λιόλιου που λέει τους εν λόγω στίχους με δύο μεγάλες ανθοδέσμες στα χέρια. Τη φωτό τραβά η Χρύσα Μιχαλοπούλου απλά σκασμένη στα γέλια.

Ετσι, διέψευσε τις φήμες χωρισμού του από την ηθοποιό με την οποία έχουν αποκτήσει τον σχεδόν δίχρονο Κίμωνα, χρησιμοποιώντας το γνωστό σε όλους χιούμορ του.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε με την Χρύσα Μιχαλοπούλου:

Σημειώνεται ότι οι φήμες χωρισμού φούντωσαν μετά την απόφαση της Χρύσας Μιχαλοπούλου να αφαιρέσει όλες τις προσωπικές φωτογραφίες που είχε με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο από το Instagram.

Το Σάββατο (11/05), η δημοσιογράφος Τζώρτζια Συρίχα σε ρεπορτάζ της στην εκπομπή “Επί τόπου” είπε πως δεν είναι πλέον μαζί.

“Υπάρχει μια έντονη φημολογία το τελευταίο διάστημα ότι ο γνωστός MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η ηθοποιός, Χρύσα Μιχαλοπούλου, δεν είναι πια μαζί. Οι δυο τους κρατούς χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και δεν κάνουν αρκετές δημόσιες εμφανίσεις, ούτε στα social, αλλά γενικότερα το τελευταίο διάστημα κρατούν μια απόσταση μεταξύ τους. Οι φήμες λένε ότι έχουν χωρίσει, έχοντας πάντα σε προτεραιότητα τον γιο τους, Κίμωνα“, είπε η δημοσιογράφος.

“Το τελευταίο διάστημα, η Χρύσα Μιχαλοπούλου έχει αφαιρέσει όλες τις προσωπικές φωτογραφίες που είχε με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο από το Instagram”, τόνισε.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πώς, Χρύσα Μιχαλοπούλου,leonidas koutsopoulos, pos, chrysa michalopoulou